Bedrijven en Bedrijfsleven

Op zoek naar uitvaartverzorging in Den Bosch? 

donderdag, 10-1-2019  

Een uitvaart is natuurlijk nooit iets om naar uit te kijken. Toch is het belangrijk dat je de juiste uitvaartverzorger kiest voor de uitvaart van je dierbare. Een goede uitvaart draagt immers bij aan de verwerking van het verlies. Wanneer je op zoek bent naar een goede uitvaartverzorging in Den Bosch en omgeving, dan ben je bij In Memory uitvaartverzorging aan het juiste adres. 

In Memory uitvaartverzorging in Den Bosch 

In Memory uitvaartverzorging in Den Bosch is een uitvaartverzorger die op maat uitvaartverzorging in Den Bosch aanbiedt. In Memory uitvaartverzorging luistert naar jouw wensen om voor jouw dierbare de perfecte uitvaart te kunnen verzorgen. Wil je bijvoorbeeld speciale bloemen of een speciale rouwadvertentie in de krant? Dat is allemaal geen probleem bij In Memory uitvaartverzorging in Den Bosch. Laatst heb ik helaas zelf ook een uitvaart moeten regelen. Mijn broer was namelijk betrokken geraakt bij een ongeluk met de motor, waardoor hij helaas was komen te overlijden. Ik vond het verschrikkelijk toen ik het nieuws hoorde. Ik zat er dan zelf ook totaal niet op te wachten om zijn uitvaart en alles daar omheen te moeten regelen. Ik had wel iets anders aan mijn hoofd. We konden echter niet om de uitvaart heen. Alle nabestaanden willen uiteindelijk dat hij een waardig afscheid krijgt. Ik heb toen contact opgenomen met In Memory uitvaartverzorging in Den Bosch. In Memory heeft namelijk ook de uitvaartverzorging in Den Bosch gedaan voor het afscheid van mijn opa. Ik wist dus dat zij ook voor mijn broer een waardig afscheid konden verzorgen. In Memory uitvaartverzorging regelt namelijk niet alleen maar de uitvaart. Zo kun je bij hen terecht voor:  

  • Persoonlijke aanpak op maat 
  • Laagdrempelige dienstverlening 
  • Een uitvaart geheel naar jouw wensen 

Het betekende voor mij ontzettend veel dat ik mijn broer zo’n mooie uitvaart kon geven. Ik nam contact op met In Memory uitvaartverzorging in Den Bosch om de mogelijkheden te bespreken. Mijn broer was namelijk een groot fan van het motorrijden. Hij maakte bijna dagelijks ritten op zijn motor en dat is ook hoe iedereen hem herinnert. Daarom wilde ik daar iets speciaals mee doen voor tijdens zijn afscheid. Ik wilde graag een grote stoet met motorrijders langs laten rijden, zodat hij voor de laatste keer het brommen van de motor kon horen. Samen met In Memory uitvaartverzorging hebben wij ervoor gezorgd dat alle motorvrienden van mijn broer samen met andere motorrijders uit de omgeving een rondje om de begraafplaats hebben gemaakt tijdens het afscheid. Het was ontzettend mooi om te zien hoe zoiets als een voertuig zoveel mensen bij elkaar kon brengen die allemaal dezelfde passie hebben. Ik was ervan overtuigd dat mijn broer het niet anders had gewild. Verder was de uitvaart voornamelijk emotioneel. Omdat mijn broer zo plots overleed, kwam dat natuurlijk als een grote klap voor familie en vrienden. Het mooie afscheid heeft wel bijgedragen aan het rouwproces. Ik kan het nu een plekje geven en mijn broer heeft een waardig afscheid gehad waar iedereen met trots aan terug kan denken. 

Neem vrijblijvend contact op 

Als jij ook op zoek bent naar een goede uitvaartverzorger in Den Bosch en omgeving, dan kan ik je In Memory uitvaartverzorging in Den Bosch zeker aanraden. Zij hebben persoonlijke aandacht voor jou en jouw wensen, om ervoor te zorgen dat de uitvaart van je dierbare echt speciaal is. Een mooi afscheid draagt immers bij aan het verwerken van het verlies. Kijk op https://www.inmemoryuitvaartverzorging.nl/uitvaartverzorging-den-bosch/ voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op. Gun je dierbare een waardig afscheid waar je met trots aan terug kunt denken. 


Comments are closed.