Bedrijven en Bedrijfsleven

Overgaan op een hosted VoIP? Neem dan contact op met Voicedata!

dinsdag, 2-7-2019  

Wat is er tegenwoordig onmisbaar in het bedrijfsleven? Directe en vooral snelle communicatie. Aangezien ISDN ermee stopt, is het daarom nu het moment om over te stappen op een alternatief, zoals hosted VoIP. Daarmee bent u overal bereikbaar voor al uw klanten. Het is namelijk eenvoudig te integreren in een telefoon. Uw traditionele telefooncentrale is wellicht gekoppeld aan uw vaste werkplek. VoIP ‘Voice over IP’ biedt daardoor ontzettend veel mogelijkheden. U belt voortaan via het internet namelijk en dat is dusdanig goed uitwerkt in Nederland, dat u vrijwel overal bereik hebt. Benieuwd wat wij van voicedata uw bedrijf kunnen bieden aan mogelijkheden middels een hosted VoIP? Neem dan gerust contact met ons op.

Hosted VoIP voor 90% van het bedrijfsleven

Maakt u gebruik van zakelijke telefonie binnen uw bedrijf of organisatie? Dan heeft de overgang op hosted VoIP veel voordelen. Het is allereerst niet langer nodig om een fysieke telefooncentrale te hebben. Met een hosted VoIP is uw telefooncentrale namelijk virtueel geworden en neem daardoor direct minder ruimte in beslag. Ten tweede is het een veel eenvoudiger systeem, waar u gemakkelijk en zelfstandig wijzigingen in kunt aanbrengen. Denk aan een nieuwe gebruiker toevoegen of juist een oude verwijderen. Waarom nog langer tijd spenderen en taken die zo klaar kunnen zijn? Daarbij blijven alle huidige functionaliteiten bestaan. Doorverbinden, welkomstboodschap inspreken of het instellen van voicemail. Het wordt er juist gemakkelijker op. Daarbovenop bieden wij van voicedata.nl u een aantal extra en vooral handige functionaliteiten aan. Zo profiteert u van gratis calamiteitenhulp 24 uur per dag, mocht er iets gebeuren met de telefoonverbinding. Ook is het mogelijk om wachtrijen of keuzemenu’s in te stellen. Ideaal als uw bedrijf over meerdere afdelingen beschikt! Belstatistieken zijn overzichtelijk weergegeven en snelkiesnummers kunnen worden toegevoegd. Het is één van onze grootste diensten, aangezien ruim 90% van alle bedrijven kiest voor de overgang op een hosted VoIP. Ten slotte stellen wij speciaal op basis van uw wensen een pakket samen die naadloos aansluit met uw bedrijfscommunicatie. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte opvragen via onze website.

Hosted VoIP, wat een vooruitgang!

Zoals al aangegeven, is een hosted VoIP een telefooncentrale via het internet. Het is hierdoor niet gebonden aan een vaste locatie of werkplaats. Het is namelijk perfect te integreren in mobiele telefoons. Hierdoor zijn uw medewerkers optimaal bereikbaar en wordt flexibel werken mogelijk. Heeft u meerdere bedrijven of afdelingen? Dan kunnen zij onderling gratis met elkaar bellen. Dit geldt zelfs als de locatie zich buiten Nederland bevindt.

Voordelen hosted VoIP bij voicedata:

  • Online telefooncentrale die eenvoudig mee kan groeien met uw bedrijf
  • Maandelijks opzegbaar
  • Voordelige tarieven
  • Beste en zeer gebruiksvriendelijk platvorm
  • Kosteloze en sublieme ondersteuning
  • Uitgebreide mogelijkheden
  • Stabiele verbinding en niet locatie afhankelijk
  • Vergroot de bereikbaarheid en flexibiliteit van medewerkers
  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk in de praktijk
  • Offertes op maat

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een hosted VoIP voor uw bedrijf? Of wilt u graag meer informatie? Bezoek dan nu onze website: voicedata.nl en bekijk onze korte uitlegvideo. Daarnaast vindt u er meer gegevens over de pakketten en mogelijkheden. Een vrijblijvende offerte kunt u er eenvoudig aanvragen. Liever persoonlijk contact? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.


Comments are closed.