Bedrijven en Bedrijfsleven

Pallet opslag Twente; flexibele partner in opslag

woensdag, 27-5-2015  

Bent u ondernemer en werkt u met grote hoeveelheden producten? Dan heeft u te maken met opslag en logistiek. Nu wil het toeval dat wij u daar bij kunnen helpen, en wel op diverse manieren die wij met u zullen bespreken. Op internet zoeken naar ‘pallet opslag Twente’ betekent dat u een weelde aan mogelijkheden op u af zult krijgen. Wellicht heeft u al eens geprobeerd om op ‘pallet opslag Twente’ te zoeken en dan zult u deze weelde aan mogelijkheden aan den lijve – bij wijze van spreken – hebben ondervonden. Maar te veel mogelijkheden hebben is niet alleen maar voordelig, en daarom vinden wij het belangrijk om u een aantal opties te kunnen bieden. Dat biedt duidelijkheid. Kiezen voor onze opslag, betekent kiezen voor een allround service. Wie zijn wij precies? Wij zijn Shelter Storage; een bedrijf dat al 25 jaar trouwe diensten levert aan bedrijven die zoeken naar zaken als ‘pallet opslag Twente’, ‘goederenopslag’, ‘sorteerdiensten’ en nog veel meer. Ten eerste bieden wij een zeer uitgestrekte oppervlakte aan opslag voor uw goederen. Deze ruimte is overdekt, wordt 24 uur per dag en zeven dagen in de week warm gehouden, en natuurlijk is deze ruimte uitstekend beveiligd. Als u bij ons goederen opslaat, dan doet u dat op basis van vertrouwen en dat is ook het uitgangspunt van onze werkwijze; dat wij diensten leveren waar onze klanten op kunnen bouwen en vertrouwen. Wij zijn flexibel, punctueel en bieden zeer scherpe prijzen voor de dienst ‘pallet opslag Twente’ en tevens voor onze andere speciale diensten. U kunt bij ons rekenen op:

  • jarenlange ervaring die zich vertaalt in de beste pallet opslag Twente
  • flexibel als het gaat om uitbreiding of juist inkrimping van de gehuurde ruimte
  • perfecte locatie voor de opslag van goederen door goede bereikbaarheid
  • wij zijn volstrekt onafhankelijk van transporteurs en bieden een goede service
  • betaal voor pallet opslag (Twente) alleen voor de in gebruik genomen ruimte

Pallet opslag Twente; contact

Het is makkelijk om in contact te komen met een van onze medewerkers als u graag op de beste manier wilt worden geholpen. Dat doen u door onder ‘pallet opslag Twente’ naar het contactformulier te gaan, of de gratis en tevens vrijblijvende offerte aan te vragen. Het aanvragen van een offerte om gebruik te maken van onze dienst die wij graag omschrijven als ‘pallet opslag Twente’ houdt in dat u gebruik maakt van een van onze beschermde ruimtes door het plaatsen van goederen in pallets. Gebruik maken van pallets heeft een aantal voordelen. Pallets zijn makkelijk verplaatsbaar en voor de verplaatsing van pallets hebben wij ook speciale heftrucks die deze verplaatsen vereenvoudigen. Wij beperken ons namelijk niet alleen tot het bieden van voldoende ruimte, maar wij denken ook met u mee over het vervoer en de logistiek van uw bedrijfsvoering. Dat maakt het voor u als bedrijf mogelijk om te groeien en meer flexibel te zijn. Het kan wel eens voorkomen dat u bepaalde producten retour krijgt. Op dat moment is het zaak dat u er voor zorgt dat u deze producten ergens op kunt slaan en daarvoor bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Wij helpen u in een dergelijk geval namelijk niet enkel en alleen met de opslag, maar ook met het plaatsen en het sorteren van de goederen zodat u er in de toekomst makkelijker gebruik van kunt maken. Dit scheelt u tijd en geld. Omdat wij honderd procent onafhankelijk zijn kunnen wij onze diensten helemaal op eigen basis leveren en kunnen wij u de allerbeste en scherpste prijzen bieden die u zich maar wensen kunt. U kiest bij ons dus voor ervaring, flexibiliteit, eenvoudige uitbreiding, scherpe prijzen en oplossingen op maat. Dat is waar wij voor staan. neem contact op als u direct wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor u! Pallet opslag Twente besteedt u uit aan Shelter Storage.

Pallet opslag Twente; uitbreiden en inkrimpen

Onze service voor het opslaan van goederen wordt altijd toegespitst op uw wensen of de wensen en behoefte van uw bedrijf. Natuurlijk hebben wij te maken met diverse en zeer verschillende producten en daarom gaan wij altijd graag met u in gesprek als u bepaalde speciale wensen kenbaar wilt maken. Wij vinden het van het grootste belang om oplossingen op maat te vinden en dat doen wij door uw situatie zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen. Betrouwbaarheid in service zien wij als een vereiste en veiligheid is evenzo belangrijk. Onze centrale wordt daarom 24 uur per dag en zeven dagen in de week beveiligd. Niet alleen worden de goederen beveiligd tegen diefstal, maar natuurlijk ook tegen zaken als brand en inbraak. Wij passen ons continue aan, aan uw wensen en voorkeuren. Wilt u direct al uw wensen en de kosten die wij voor deze aanvraag rekenen overzichtelijk hebben? Dan kunt direct een offerte aanvragen. Natuurlijk is het aanvragen van een offerte altijd helemaal vrijblijvend. U betaalt dus niet voor de offerte, alleen voor de diensten. Onze opslagruimte is heel erg uitgestrekt dus u hoeft zich geen zorgen te maken om de mogelijkheden en de hoeveelheid. Wij helpen u met de logistiek en alles wat er komt kijken bij de opslag van goederen. Mocht u andere vragen hebben die wij nog niet eerder ter sprake brachten, neem dan contact met ons op en dan helpen wij u verder.


Comments are closed.