Bedrijven en Bedrijfsleven

Pennen

vrijdag, 30-11-2018  

Zorg voor een effectieve promotie en relatiegeschenken met pennen bedrukken bij Drukwerkdeal. Als je de juiste uitvoeringen kiest, dan kan je jouw pennen voor allerlei gelegenheden gebruiken. Voor de promotie, als kantoormaterialen en als geschenken kunnen deze uitgedeeld worden aan de geïnteresseerden. Al zullen ze als kantoormaterialen zonder problemen gebruikt worden. De uitvoeringen van Drukwerkdeal beschikken allemaal over goede kwaliteit. Zelfs de goedkoopste soorten zijn nog prettig om mee te schrijven. Dat is uiteraard wel een vereiste. De gebruiker kan behoorlijk geïrriteerd worden, als een pen niet lekker werkt. Bij Drukwerkdeal ben je verzekerd van de beste kwaliteit in elke soort. De kwaliteit geldt naast het materiaal ook voor de pennen bedrukken. Dat is een van de voornaamste redenen om jouw opdracht door te geven bij Drukwerkdeal. Je profiteert van de beste kwaliteit op het gebied van drukwerk. Drukwerkdeal beschikt over de meest moderne technologie om jouw ontwerp zo optimaal mogelijk op de pen te krijgen. Met behulp van tamponprint en de PMS-druktechniek worden de kleuren en de vormen zo exact mogelijk benaderd. Om er zeker van te zijn dat jouw ontwerp zo duidelijk mogelijk bedrukt wordt, heeft Drukwerkdeal informatiesheets beschikbaar met daarop aanwijzingen voor de samenstellingen van jouw ontwerpbestand.

De categorieën voor pennen bedrukken

Om het gemakkelijk te maken heeft Drukwerkdeal categorieën gemaakt, zodat je snel jouw type kan selecteren voor pennen bedrukken. Vaak heb je al een idee waar je jouw uitvoeringen voor wilt gebruiken. Wil je ze weggeven als relatiegeschenken dan zijn de luxe of eco uitvoeringen erg geschikt. De reclame soorten zijn ook goed te gebruiken hiervoor. Mocht je nog overhouden, dan zijn ze een handige toevoeging aan de kantoorvoorraad. Pennen bedrukken is daarom nooit een slechte investering. Deze zullen zeker opgaan en indien nodig deel je ze uit bij bijeenkomsten of beurzen. Afhankelijk van de hoeveelheid die je over hebt. Iedere categorie heeft weer verschillende soorten. Voor het gemak zijn de meest populaire bij elkaar verzameld. Op de website Drukwerkdeal.nl staan afbeeldingen die de klanten een indruk geven van de vormgeving. Is dit het model die past bij jouw gelegenheid, dan klik je het type aan voor pennen bedrukken. Vervolgens kan jij selecteren welke eigenschappen jouw pen gaat krijgen:

  • Kleur
  • Type bedrukking
  • Oplage

Per soort verschillen de kleuren waar je uit kan kiezen. Bij sommige soorten gaat het zelfs om een combinatie van meerdere kleuren, maar dat is vanzelf te zien in het menu voor pennen bedrukken.

De materialen

Geloof het of niet, maar voor pennen bedrukken worden verschillende materialen gebruikt. Voor de pen wel te verstaan. Zo hebben de eco-uitvoeringen een houten look. Dit heeft een eco-uitstraling en een eco-verbruik. Het nadeel van balpennen is namelijk dat ze weggegooid worden als de inkt op is. Ze worden met materiaal en al bij het afval gedaan en vervolgens moet dit verwerkt worden. Het materiaal van de eco-pennen is beter te verwerken en daarom ook beter voor het milieu. Ook Drukwerkdeal denkt aan het milieu en heeft materialen in het assortiment die van duurzame kwaliteit zijn. Ga je liever voor een luxe uitstraling, dan heeft Drukwerkdeal hier ook de perfecte soorten voor. Kies uit de Huxley, de Kerouac of de Potter om jouw medewerkers of klanten te voorzien van een luxe pen om bij zich te dragen om mee te schrijven. Andere voorbeelden van de luxe uitvoering zijn:

  • Dickens
  • Steinbeck
  • Bukowski
  • Franzen

Klik op een van de namen en je ziet vervolgens het bestelmenu van deze uitvoering. Hierin staat nog een korte beschrijving en de bedrukkingsmogelijkheden. Selecteer jouw kleur en aantal PMS-kleuren voor pennen bedrukken en ontvang binnen een paar dagen jouw bestelling huis.


Comments are closed.