Bedrijven en Bedrijfsleven

Qlik GeoAnalytics; de oplossing om locatie specifieke gegevens voor uw bedrijf overzichtelijk te hebben

zondag, 17-3-2019  

Uw bedrijf heeft hoogst waarschijnlijk vele gegevens die allemaal van belang zijn voor uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan spreadsheets waarin de voorraad wordt bijgehouden, een klantenbestand, de inkomsten en uitgaven, overzicht van de aangeboden diensten en producten, enzovoort. Als deze documenten en gegevens vertellen belangrijke dingen over uw bedrijf, maar door deze te linken, kunnen ze nog meer nieuwe inzichten geven. Echter, hoe doet u dat? En met name, hoe doet u dat als u meerdere vestigingen heeft met uw bedrijf en u graag per vestiging de verschillende cijfers overzichtelijk wilt inzien? Provelu is een bedrijf dat overzichtelijke dashboards en rapportages aan uw bedrijf kan aanbieden doormiddel van de Business Intelligence producten die zij hebben. Qlik GeoAnalytics is een van deze producten. Qlik is een systeem dat een analyse maakt en verbanden legt op een simpele en visueel aantrekkelijke manier op basis van al uw gegevens. Met de Qlik GeoAnalytics toepassing biedt Provelu u inzicht in de gegevens van uw bedrijf van een specifieke locatie. Wilt u bijvoorbeeld weten wat de bezoekersaantallen zijn van een bepaalde locatie? Of wilt u weten welke locatie het beste te bereiken is met het openbaar vervoer? Qlik GeoAnalytics kunnen u daarbij helpen en dit overzichtelijk in kaart brengen. Met name voor bedrijven in de retail biedt Qlik GeoAnalytics een goede uitkomst. Niet alleen om te zien hoe de verschillende locaties ten opzichte van elkaar functioneren, maar ook als uw bedrijf een nieuwe vestiging wilt openen, biedt Qlik GeoAnalytics een uitkomst. U kunt bijvoorbeeld de volgende gegevens voor een nieuwe locatie makkelijk toetsen:

  • Demografische gegevens
  • Parkeergelegenheid
  • Bereikbaarheid met OV
  • Verkeersstromen
  • Verkeershinder en opstoppingen

Met deze gegevens kunt u makkelijk verschillende opties voor vestigingen vergelijken, maar ook zoeken naar welke locatie het beste voor uw bedrijf is. Qlik GeoAnalytics zijn een vorm van Business Intelligence. Er zijn verschillende toepassingen van Business Intelligence, waarvan Qlik GeoAnalytics een van de toepassingen is. Overige toepassingen zijn:

  • Qlik View
  • Qlik Sense
  • Qlik NPrinting
  • TimeXtender
  • Microsoft Power BI

Al deze toepassingen geven ieder inzicht in verschillende aspecten van uw bedrijf en worden aangeboden door Provelu: https://provelu.nl/producten

Qlik GeoAnalytics helpt uw bedrijf verder

Qlik GeoAnalytics en de andere producten die Provelu aanbiedt, zijn allen producten die uw bedrijf verder helpen. Al deze producten geven inzicht in verschillende data die over uw bedrijf gaan en over dingen gerelateerd aan uw bedrijf. Met deze data kunt u beter besluiten nemen over de verschillende aspecten van uw bedrijf. Of het nu gaat over waar u een nieuwe vestiging gaat starten of over hoe u meer bezoekers kan trekken, de Business Intelligence producten van Provelu kunnen u hiermee helpen. Het fijne van de producten is, is dat deze overzichtelijk inzicht geven in de gegevens die al bekend zijn van jouw bedrijf, maar daarnaast ook nieuwe linken kunnen leggen tussen deze gegevens. Zo kan je bijvoorbeeld er makkelijker achter komen hoe het komt dat bepaalde producten minder goed verkopen dan andere producten. Want al de gegevens die nodig zijn staan al in uw systemen, maar de experts van Provelu koppelen deze systemen aan elkaar met hun producten. Daarnaast biedt Provelu maatwerk aan, want niet elk systeem is hetzelfde en niet elk bedrijf heeft dezelfde behoeftes. Het maatwerk van Provelu kan u daarom daarbij helpen.

Contact en service van Provelu

Wilt u graag weten welke mogelijkheden er zijn voor uw bedrijf? U kunt dan contact opnemen met Provelu, zij kunnen u een vrijblijvende demonstatie geven. Mocht u al diensten van Provelu afnemen, dan kunt u makkelijk TeamViewer installeren om hulp op afstand te krijgen.

Lees meer…


Comments are closed.