Vakantie en Recreatie

Samsonite koffer van reiskofferonline.nl

dinsdag, 19-5-2015  

Wij heten u van harte welkom op de website van reiskofferonline.nl. Hier vindt u alle koffers die u kunt gebruiken voor als u op reis gaat zoals de kwalitatieve Samsonite koffer. Wij vinden het belangrijk om u een ruim aanbod te kunnen bieden aan koffers van de beste kwaliteit. Als online bedrijf maakten wij onze start in het jaar 2011. Ons doel is het leveren van kwaliteit. Wij vinden het daarnaast van groot belang dat u zich op onze website thuis voelt zoals u zich ook thuis zou voelen in een winkel. Bent u bijvoorbeeld specifiek op zoek naar een Samsonite koffer, dan is het bij ons makkelijk zoeken en vinden. Deze online service kunnen wij bieden doordat onze website zeer overzichtelijk is. Daarnaast zijn er een aantal andere zaken waar wij u op willen attenderen. U kunt namelijk na bestelling van een Samsonite koffer of een van onze andere producten altijd dertig dagen van uw bedenktijd gebruik maken. Dat is een service die wij kunnen bieden omdat wij het volste vertrouwen hebben in de kwaliteit van onze producten. Op het moment dat u een Samsonite koffer of een ander soort koffer wilt gaan kopen, dan zult u merken dat er online ongelofelijk veel mogelijkheden zijn. U kunt als u kiest voor een Samsonite koffer van reiskofferonline.nl kiezen uit diverse maten, kleuren en materialen. Wij zien dat veel mensen die eenmaal een keer een Samsonite koffer hebben gebruikt, eigenlijk niets anders meer willen. Dat heeft te maken met het grote gebruiksgemak van de koffer en natuurlijk met de kwaliteit. De Samsonite koffer is namelijk zeer stevig en erg prettig in gebruik. Als u op reis gaat wilt u graag makkelijk reizen en een koffer die goed verrijdbaar is en die u makkelijk kunt dragen verlicht uw reiservaring. Kies daarom altijd voor een goede koffer. De voordelen van kiezen voor een koffer van reiskofferonline.nl zijn:

  • altijd gratis verzenden
  • altijd gratis retour
  • levering binnen 24 uur
  • super snelle levering
  • 30 dagen bedenktijd

Samsonite koffer kopen

Wij leveren de Samsonite koffer met fabrieksgarantie. U kunt de Samsonite koffer binnen dertig dagen terugsturen. U heeft geen reden op te geven als u gebruik maakt van deze mogelijkheid. Omdat er veel aanbod is in de kofferbranche, is er een groot deel van dat aanbod dat niet zeer goed van kwaliteit is. ‘Goedkoop is duurkoop’ zeggen we wel eens en dat is zeker een waarheid als een koe. Het is verstandig om als u echt voor een goede koffer wilt kiezen, op onze website te kijken naar onze aanbiedingen. Een koffer is belangrijk. U vervoert er belangrijke spullen mee. Dan wilt u dat die zaken goed beschermd zijn. Zorg daarom altijd voor een goede koffer en let op een aantal punten. Ten eerste is het van belang dat u kiest voor een koffer met een goede sluiting. U hoopt natuurlijk niet dat het u overkomt, maar er zijn op reis altijd mensen met de intentie om dingen te stelen of uw koffer open te maken. Als u een koffer met een slot kiest, dan voorkomt u dat. Een ander punt waar u op dient te letten is de draaibaarheid en de flexibiliteit. De meeste mensen maken tegenwoordig gebruik van een rolkoffer. Een Samsonite koffer komt zeker ook met wieltjes. Mocht u dus gebruik willen maken van deze koffer, dan raden wij u aan om te kijken naar de mogelijkheden die wij u bieden op de website. Heeft u een Samsonite koffer gekozen, en heeft u schade aan de Samsonite koffer opgelopen, dan is dat vervelend. Maar maakt u zich geen zorgen. Bij schade kunt u op ieder moment bij ons terecht. Wij repareren de koffer voor u. Dat doen wij graag en dat doen wij omdat wij u de beste service willen leveren. Er zijn twee mogelijkheden om uw koffer te laten maken. U kunt de koffer ons per post doen toekomen. Wij verzorgen de reparatie. Een andere mogelijkheid die u heeft is langskomen op onze vestiging.

Wanneer wel en wanneer niet repareren?

Het komt natuurlijk voor dat uw Samsonite koffer schade oploopt op de luchthaven. Niet zelden wordt er wat ruw met de koffers omgesprongen. Dat is iets waar goed op moet worden gelet. Wij kunnen als bedrijf die schade die op de luchthaven aan de koffer wordt toegebracht niet op ons nemen. Wel zijn wij verantwoordelijk door schade aan de fabricage. Voor dit soort schade kunt u dan ook altijd bij ons aankloppen. Mocht de schade zijn ontstaan op de luchthaven doordat medewerkers ruw met de koffer zijn omgesprongen of doordat iemand u heeft proberen te bestelen, dan is het zo dat u deze kosten ook vaak kunt verhalen op uw verzekering. Hoe zit dat precies? Natuurlijk hangt wat er wel en wat er niet wordt vergoed voor een groot deel af van het soort verzekering dat u heeft afgesloten, maar in de meeste gevallen wordt dergelijke schade wel vergoed. Wij raden mensen die een mooie koffer bij ons kopen altijd aan om te kijken wat voor verzekering ze hebben. Dan weet u altijd waar u op kunt rekenen. Zorg er ook voor dat u uw aankoopbewijs bewaart. U heeft het aankoopbewijs namelijk nodig wanneer u de koffer wilt ruilen voor een andere koffer. Bekijk nu direct ons assortiment en kies de mooiste Samsonite koffers. Als u binnenkort op reis gaat, dan bent u hier op het juiste adres om de perfecte koffer aan te schaffen! Daar zult u veel plezier van hebben!


Comments are closed.