Cursus en Opleidingen

Schakel de hulp in van een burn out coach in Amsterdam

dinsdag, 20-11-2018  

Schakel de hulp in van een burn out coach in AmsterdamDe afgelopen jaren zagen we een toename van het aantal mensen dat te maken kreeg met overspannenheid. Het is namelijk zo dat steeds meer mensen vandaag de dag zichzelf voorbij vliegen en dat resulteert doorgaans in een burn out. Mocht u momenteel ook last hebben van extreme vermoeidheid, pijn in uw gewrichten en moeite hebben met concentreren, dan is de kans groot dat u een burn out heeft. Het is in dat geval aan te raden om een burn out coach in Amsterdam in te schakelen. Wij zijn een burn out coach in Amsterdam en wij kunnen u goed ondersteunen op de weg naar uw herstel. Wij kunnen als burn out coach in Amsterdam bekijken wat de oorzaak van uw klachten is. Vaak gaat het namelijk over mensen die erg perfectionistisch zijn en die meer van zichzelf vragen dan zij aankunnen. Dat kan een hele tijd goed gaan, maar als burn out coach in Amsterdam zien wij toch altijd dat deze mensen zichzelf op een gegeven moment tegenkomen en bezwijken onder de door henzelf opgelegde druk. Het is daarom de moeite waard om een keer te komen kijken naar onze site omdat u hier heel veel informatie kunt vinden over hoe u een dergelijke overspannenheid kunt herkennen. Mocht u daarna graag met ons als burn out coach in Amsterdam in zee willen gaan, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij hebben namelijk altijd ruimte voor nieuwe cliënten. Wij horen graag van u waar u graag aan zou willen werken. Samen met u zorgen wij er daarna niet alleen voor dat u weer goed kunt functioneren, maar ook dat u niet weer in dezelfde vallen trapt. Zo kunt u er zeker van zijn dat u niet alleen maar voor de korte termijn de juiste ondersteuning krijgt, maar dat de hulp van ons als burn out coach in Amsterdam ook zijn vruchten afwerpt voor de lange termijn.

Als burn out coach in Amsterdam kunnen wij u zelfinzicht geven

Wij zien als burn out coach in Amsterdam vaak dat mensen zich bij ons melden op het moment dat ze totaal uitgeput zijn. Dat is altijd jammer om te zien dat mensen zich zo laat pas bij ons melden. Mocht u daarom merken dat u afstevent op een burn out, dan willen wij u adviseren om zo spoedig mogelijk contact met ons als burn out coach in Amsterdam op te nemen. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met u in. Tijdens dit gesprek zullen wij bekijken wat uw klachten precies zijn, of hier sprake is van een burn out of dat er misschien iets anders aan de hand is. Mochten wij het idee hebben dat wij als burn out coach in Amsterdam u kunnen helpen, dan zullen wij een vervolgafspraak met u inplannen. Wij kunnen u doorgaans al redelijk snel een inschatting geven van de tijd die wij nodig hebben om u weer op de rit te krijgen. Toch willen wij u aanraden om vooral de tijd te nemen voor uw herstel want dan leidt het vaakst tot een duurzaam resultaat.

Plan een afspraak met ons in via onze site

Wanneer u momenteel al graag een afspraak met ons wilt inplannen, kunt u middels het contactformulier op onze site een afspraak met ons inplannen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen wanneer u ons even een mailtje stuurt. Kortom:

  • wij helpen u om uw leven weer op de rit te krijgen
  • wij zorgen dat u niet weer in dezelfde valkuilen valt
  • wij kunnen u al snel helpen

Kijk snel even op Coachingsbureau-Amsterdam.


Comments are closed.