Nieuws

Slaapzakken

zondag, 8-3-2015  

Gaat u binnenkort kamperen? Dan zijn slaapzakken onontbeerlijk. In de slaapzakken van kifra.nl zult u heerlijk kunnen slapen. Dit staat dan ook als een paal boven water. Wij verkopen slaapzakken van alle bekende en gerenommeerde merken en ze zijn dan ook uitvoerig door ons getest. Anders nemen we de slaapzakken niet op in ons assortiment. Daardoor kunnen we u garanderen altijd de beste slaapzakken van het moment aan te kunnen bieden. Er zijn diverse factoren die van belang zijn bij het uitzoeken van slaapzakken. Een aantal er van hebben we voor u opgenoemd zodat u hier eens naar kunt kijken en het overwegen eenvoudiger wordt. Aangezien we een uitpuilend assortiment hebben kan het zo zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet en daarom willen we het uitkiezen voor u wat eenvoudiger maken zodat ook u binnenkort kunt beschikken en gebruik kunt gaan maken van deze prachtige slaapzakken.

 • Zo kan het om comfort gaan. Een dikke slaapzak met een warme donzen vulling waarin u heerlijk kunt slapen. Zeker als u in een caravan of camper slaapt wilt u het er goed van nemen en wilt u heerlijk uit kunnen rusten. Dat kan zeker als u voor dergelijke slaapzakken kiest.
 • Wellicht vindt u het veel belangrijker dat ze eenvoudig mee te nemen zijn. Door ze stevig op te rollen en een lichte variant te kiezen nemen ze weinig plek in en dat kan handig zijn als u over een kleine auto beschikt maar nog veel haniger als u rondtrekt en telkens ergens anders kampeert. Dan hebt u heel wat te sjouwen, zo denken we alleen al aan een lichtgewicht tent. Dat is dus nog heel wat gewicht dat u meesleept en we begrijpen dan ook erg goed dat u liever lichte slaapzakken meesjouwt dan zware. Ook dergelijke slaapzakken hebben we uiteraard in het assortiment.
 • Zo zijn er ook tweepersoons slaapzakken en zo ziet u maar weer dat we op dit terrein werkelijk waar van alle markten thuis zijn.

Slaapzaken hebben wij in alle soorten, kleuren en maten

Hopelijk bent u nu een beetje op de hoogte wat er zoal te bieden is met betrekking tot slaapzakken. Het moge duidelijk zijn dat u bij ons aan het juiste adres bent. Wat hebben we zo al voor u in petto? Naast slaapzakken hebben we namelijk nog veel meer spullen voor het kamperen in ons assortiment dus als u naast slaapzakken ook andere dingen nodig hebt, dan kunt u ze bij ons komen bestellen en slaat u meerdere vliegen in een klap. U hoeft er de deur niet eens meer voor uit en dar bespaart u erg veel tijd mee. Aangezien u maar een keer bezorgkosten betaalt bespaart u ook daar nog eens op. Het is toch ook wel zo handig om al uw kampeerartikelen in een keer te kunnen bestellen? Dat dachten wij ook. Wat hebben we zoal naast de eerder genoemde slaapzakken? Bijvoorbeeld tenten in diverse soorten en maten. Tenten om mee te nemen op vakantie of om achter in uw tuin op te zetten. Het is maar net wat u voor ogen hebt, met onze tenten kunt u alle kanten op. Naast tenten hebben we echt nog veel meer. Kijkt u maar even naar het volgende lijstje. Dat zal u er allicht nog meer van overtuigen dat een bezoekje aan onze site absoluut zal lonen:

 • campingmeubelen
 • slapen
 • koelen
 • kampeerartikelen
 • huishoudelijk
 • verwarmen
 • verlichting
 • gas
 • elektrisch
 • outdoor
 • speelgoed & spellen
 • rugzakken & tassen
 • kleding & schoenen
 • caravan & auto accessoires
 • water & sanitair
 • barbecues & buitenkeukens
 • zwembaden & chemie

Het assortiment wordt vaak geüpdatet dus het kan zeker geen kwaad om hier wat vaker rond te snuffelen. Daarnaast hebben we ook nog eens erg vaak mooie kortingen, bijvoorbeeld op onze slaapzakken dus dat wilt u vast en zeker niet mislopen. Maakt u dan ook lid van de nieuwsbrief en bookmark onze site zodat u het snel terug kunt vinden.

Meer weten? Neem gerust even contact met ons op

Er zijn altijd vele kapers op de kust dus houdt ons goed in de gaten zodat u als eerste kunt profiteren van onze spetterende acties en kortingen op al onze kampeerartikelen waaronder de slaapzakken. Het aanschaffen van slaapzakken was nog nooit zo eenvoudig want met een aantal klikken van uw muis kunt u het de volgende dag al in huis hebben. Wij leveren namelijk vrijwel altijd binnen een dag omdat we een uitpuilend magazijn vol hebben aan slaapzakken en daarom vrijwel altijd kunnen garanderen dat u nooit lang op uw bestelling hoeft te wachten. We hebben aldus een uitstekende en snelle service en hebben daarnaast ook een uitgebreide klantenservice dat u graag voorziet van informatie. Zit u dus nog met prangende vragen? Bijvoorbeeld over bepaalde producten, de levertijd, de prijs of over het maken van een online bestelling. Dan raden we aan om even in contact te komen met ons. Dat kan op diverse manieren. Zo kunt u ons even opbellen maar een e-mail sturen is wellicht eenvoudiger. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het online contactformulier eventjes in te vullen en dan zorgen wij er wel voor dat u zo snel mogelijk antwoord krijgt. Dan weet u meteen waar u aan toe bent en kan het bestellen van uw gewenste kampeerartikelen voltooid worden. Wij accepteren alle bekende online betaalmethodes zoals PayPal, iDeal of met behulp van uw credit card. Wacht dus niet langer!


Comments are closed.