Woning en Tuin

Storebror

zaterdag, 11-4-2015  

Bent u op zoek naar een nieuw vloerkleed? Dan zijn de vloerkleden van Storebror allicht iets voor u. Storebror is een gerenommeerd merk van vloerkleden en heeft een lange traditie opgebouwd met diverse ontwerpen en kleden die een ieder bekend zijn dankzij hun zeer speciale en eigengemaakte look. Met een kleed van Storebror zult u dan ook zeker vriend en vijand jaloers weten maken en dat is ongetwijfeld een van de redenen waarom u een kleed wilt hebben. Maar dat mag nooit de belangrijkste reden zijn. Uiteindelijk moet u van Storebror genieten en moet het passen bij de rest van uw design van uw interieur. Natuurlijk kunt u Storebror ook als middelpunt gebruiken en van daaruit de rest van bijvoorbeeld uw woonkamer gaan inrichten. Hebt u hulp nodig bij uw design? Ook dan kunnen we u helpen en gaan we samen met u op zoek naar het meest passende Storebror kleed voor in uw huis. Of u Storebror nu in de woonkamer, de slaapkamer of de studeerkamer neerligt of misschien wel in alle kamers in uw huis, u zult hier absoluut geen spijt van krijgen want Storebror staat garant voor een ongekende schoonheid in uw huis. Ook in de hal aan de muur of op de grond zal het zeker niet misstaan. Natuurlijk heeft het een oud klassiek karakter dus u zult uw meubels er wel op moeten aanpassen maar wat is er leuker dan het inrichten van uw huis? Kom dan ook snel eens naar onze website toe om meer te leren over Storebror en kijk dan ook eens naar de vele andere ontwerpen, producten en merken die wij verkopen op livingandcompany.com. Daar zult u absoluut uw ogen uitkijken en meteen willen bestellen. En dat kan! Want dit is immers het internet dus u kunt bij ons 24 uur per dag al uw interieur komen bestellen.

Storebror, het ultieme merk voor uw vloerkleden

Met Storebror haalt u een uniek merk in huis dat al jarenlang aan de weg timmert en garant staat voor kwaliteit. Een Storebror vloerkleed kunt u eenvoudig wassen en schoonmaken. Er zijn speciale reinigers voor en als u hier graag iets meer over wilt weten dan kunt u het ons altijd even vragen. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje en het zou wel erg zonde zijn als uw Storebror vernield raakt of bevuild raakt doordat u niet op tijd over de juiste schoonmaakmiddelen beschikt. Over het algemeen doet de stofzuiger wonderen voor uw Storebror en is het af en toe stofzuigen meer dan voldoende. Maar als er een vloeistof overheen valt dan hebt u een probleem en daarom benoemen we dit aspect dan ook eventjes in deze tekst. Mocht er wijn over heen vallen, en dit is een gouden tip, dan moet u er zo snel mogelijk zout over heen strooien. Het zout absorbeert de wijn voordat het in de Storebror kleed trekt en dan kunt u het na het opdrogen eenvoudig verwijderen met de stofzuiger en daarmee behoedt u zichzelf van heel wat ellende. Houdt dit dan ook goed in uw achterhoofd, u weet immers maar nooit wanneer deze tip gebruikt kan worden. Deze kleden kunt u vandaag nog bestellen, wij leveren zes dagen per week aan huis dus de kans is zeer groot dat wanneer u vandaag besteld voor sluitingstijd, u het morgen al in huis kunt hebben mits u natuurlijk in Nederland woonachtig bent. Dat hoort bij onze service en wij doen dan ook ons uiterste adres om al onze producten waaronder het kleed in ons magazijn te hebben zodat u nooit te lang hoeft te wachten. Zo is een Storebror kleed ook erg geschikt als cadeau. Zeker als diegene een beetje en authentiek en klassiek interieur heeft zal een Storebror kleed zeker niet misstaan. Komt u er pas erg laat achter dat u dit feestje hebt en hebt u geen tijd meer om uw huis te verlaten om iets leuks te kopen? Dan is het internet het antwoord op uw probleem! Het staat als een paal boven water dat u met een Storebror kleed zeker de plank niet mis zult slaan dus vergeet niet om snel een kijkje te nemen als u eigenlijk te laat bent met shoppen.

Bestel vandaag en ontvang uw levering al in april!

Omdat Storebror een uniek merk is kunnen we niet altijd beloven dat we de dag erna al kunnen leveren. Dat komt omdat elk kleed uniek is en met de hand wordt geweven zodat het zijn karakter behoudt en u een prachtig en zeer uniek kleed zult kunnen verwachten. Dan is het vast niet erg om er een tijdje op te moeten wachten. Maakt u dan ook vlug de bestelling en maak het verschuldigde bedrag over via iDeal, PayPal of met behulp van uw credit card, en ontvang uw kleed al binnen enkele uren of dagen. Het merk Storebror is overigens bij lange na niet het enige dat we voor u in petto hebben. Op onze site vindt u vele topmerken terug en wij zijn niet alleen gefocust op vloerkleden maar proberen een zo groot mogelijke selectie aan interieur en accessoires aan te kunnen bieden zodat een ieder hier de vruchten van kunt plukken. Dit hebben we allemaal netjes gecategoriseerd zodat het eenvoudig is om hier een keuze uit te kunnen maken. Waar dient u zoal aan te denken? Leest u even het volgende lijstje aandachtig door:

  • lampen
  • kookartikelen
  • tuinartikelen
  • meubels
  • decoratie


Comments are closed.