Mens en gezondheid

Stotteren verhelpen met de Del Ferro methode

woensdag, 4-3-2015  

Wist u dat er in Nederland alleen al 250 duizend mensen stotteren? Ja, u hoort het goed. Meer dan 250 duizend mensen hebben last van dit probleem en zij hebben hier dagelijks bij alles wat ze doen en ondernemen last van. Stotteren zorgt er voor dat mensen zich niet verstaanbaar kunnen maken. Alles wat ze zeggen komt er haperend of niet uit en het kost hen ongelofelijk veel moeite om zelfs de meest simpele dingen onder woorden te brengen. Stotteren zorgt praktisch voor veel problemen omdat mensen zich niet goed verstaanbaar kunnen maken, maar het zorgt er ook voor dat er veel nare reacties ontstaan en die reacties zorgen er weer voor dat mensen die stotteren zich beschaamd voelen. Stotteren verhelpen is makkelijker gezegd dan gedaan. Stotteren verhelpen is iets waar tijd, geduld, wilskracht en discipline voor nodig zijn en stotteraars moeten veel van zichzelf vragen om van het probleem af te komen. Vaak hebben de mensen die bij ons aankloppen al heel veel andere dingen ondernomen. Maar stotteren verhelpen met onze methode is het meest effectief gebleken en dat is dan ook waarom u bij ons op het juiste adres bent om een cursus te volgen. Stotteren verhelpen doet u namelijk met de Del Ferro methode die bewezen effectief is. Om dat het probleem af te komen moet u aan de slag met uw middenrifspier. Stotteren verhelpen doet u door de controle weer terug te krijgen over deze spier. Dat is erg belangrijk, maar het is niet iets wat u in een keer onder controle heeft. Stotteren verhelpen met de Del Ferro methode is iets wat tijd nodig heeft. Een afspraak maken of een training plannen bij Del Ferro; wat heeft u er eraan?

  • U zult de beste techniek leren om af te komen van het stotteren.
  • U zult gemotiveerd worden om aan de slag te gaan en te blijven.
  • U zult andere mensen ontmoeten die in hetzelfde schuitje zitten als u.
  • U zult zich weer beter voelen over zichzelf en u goed voelen.
  • U zult van het stotteren afkomen met de Del Ferro methode, voorgoed.

Stotteren verhelpen voor jong en oud

Zoals gezegd kampen er alleen al in Nederland 250 duizend mensen met het probleem dat zij niet vrij kunnen praten. Maar veel mensen vragen zich af waar het probleem nu daadwerkelijk vandaan komt. Daar is in principe geen eenduidig antwoord op te geven. Het probleem dient zich in sommige gevallen al op zeer jonge leeftijd aan. Stotteren verhelpen is dan van groot belang omdat kinderen die op zeer jonge leeftijd met het probleem te maken krijgen geïsoleerd kunnen raken en dat moet voorkomen worden. Stotteren verhelpen kan door het fysieke probleem aan te pakken. Het fysieke probleem is zoals eerder vermeld het ongecontroleerd bewegen van de middenrifspier. Deze moet als eerste onder controle worden gebracht. Vervolgens is het zaak dat u het emotionele probleem of de emotionele grondslag van het probleem aanpakt. Dat doet u door er voor te zorgen dat u erachter komt wanneer het probleem ontstond. Bij sommige mensen die bij ons aankomen is er een zeer duidelijke oorzaak aan te wijzen. Deze oorzaak kan dan bijvoorbeeld een ongeluk zijn. Direct na een dergelijke traumatische ervaring kan het probleem zich aandienen. In dat geval is het zeer duidelijk waar het probleem zich psychisch bevindt en zal er voor moeten worden gezorgd dat dit trauma aan de oppervlakte komt en wordt verwerkt. Stotteren verhelpen doet u dus door zowel het fysieke als het mentale probleem aan te pakken. Op die manier zult u helemaal van het stotteren afkomen en niet met onverwerkte problemen achterblijven. Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden en de trainingen en cursussen die wij geven bij Del Ferro of wilt u stotteren verhelpen door direct aan de slag te gaan met de eerst volgende cursus. Bekijk dan de data op onze website en schrijf u direct in. Op de informatiebijeenkomst bent u overigens ook van harte welkom. Stotteren verhelpen doet u met de Del Ferro methode. Ga direct aan de slag!

Maak kennis met uw lotgenoten

Mensen die zelf niet stotteren kunnen zich misschien best wel voorstellen dat het een verschrikkelijk probleem is. Maar mensen die zeggen dat ze weten hoe het voelt om voor ieder woord dat je uitspreekt te moeten vechten is als een valide die in een rolstoel gaat zitten en tegen een invalide zegt; ‘kijk, ik weet heus wel hoe het voelt om niet te kunnen lopen.’ Iemand die het probleem zelf niet heeft, kan zich nooit echt voorstellen het voelt om gehandicapt te zijn en daarom biedt het stotteren verhelpen bij Del Ferro een zeer goede basis om lotgenoten te ontmoeten. Door met mensen de praten die jaar in jaar uit in dezelfde situatie hebben gezeten kan een groot deel van de onzekerheid worden opgeheven. Mensen maken vrienden voor het leven tijdens onze cursussen en leren stotteren verhelpen. Schrijf u online in voor een van onze bijeenkomsten en maak kennis met onze methode en uw lotgenoten. U zult op een kennismakingsbijeenkomst veel meer te weten komen over de manier waarop wij werken. Ook kunt u door deel te nemen aan deze cursus een beter beeld krijgen van hoe de trainingen eruit zullen zien en u kunt alle vragen stellen die u wilt. Wij nodigen u van harte uit op een van onze bijeenkomsten en staan u ook graag te woord als u vragen heeft die u ons telefonisch wilt stellen. U vindt onze contactgegevens op de website.


Comments are closed.