Auto's en Motoren

Suzuki Celerio

maandag, 23-3-2015  

De zuinigste in zijn klasse, dat is wat de Suzuki Celerio onder andere is. Klinkt u dit al als muziek in uw oren? Dan raden we absoluut aan om verder te lezen en om vervolgens even een kijkje te nemen op de gelijknamige website want daar vindt u natuurlijk niet enkel tekst met betrekking tot de fantastische Suzuki Celerio maar ook veel filmpjes en foto’s zodat uw eerste impressie een erg positieve impressie zal worden. Dat kunnen wij zonder blikken of blozen zeggen. Natuurlijk zijn wij bevooroordeeld als importeur en dealer van de Suzuki Celerio maar we hopen u duidelijk te kunnen maken dat de Suzuki Celerio een juweeltje is en zeker niet zal misstaan op uw oprit of in uw garage. De Suzuki Celerio is van alle markten thuis en is zowel erg wendbaar waardoor het een erg geschikte wagen is voor in de stad als geschikt voorlange afstanden omdat de wagen erg zuinig is en daardoor lange stukken kan rijden op dezelfde tank. Tevens is de wagen erg comfortabel zodat lange ritten over de snelweg geen enkel probleem zijn, ook niet voor de kinderen en passagiers achterin de wagen want reken er maar op dat er zelfs voor de lange Nederlanders genoeg beenruimte zal zijn. Gelooft u ons niet op ons woord? Dan kunt u natuurlijk altijd bij ons langskomen voor een gratis proefrit. Dat is de beste manier om kennis te maken met de eigenschappen van de ze wagen en om te zien of het voldoende rijcomfort en zitcomfort heeft naar uw idee. Maar voordat u die afspraak hebt gemaakt wilt u vast en zeker nog wat meer informatie over de Suzuki Celerio hebben. Lees dan ook gauw verder, wij kunnen niet wachten totdat we u in het echt mogen begroeten in een van onze garages in Enschede, Almelo of Azelo. Woont u in Twente? Dan is een bezoekje meer dan de moeite waard.

Stapt u eens over op een Suzuki Celerio

Wij zijn de officiële dealer van de Suzuki Celerio en daar zijn we heel erg trots op. Deze wagen is verreweg de beste in zijn klasse terwijl u er helemaal niet zo veel voor betaalt. U krijgt dan ook echt waar voor uw geld en dat is toch zeker het belangrijkste? In deze tijden wil niemand een dief zijn van hun eigen portemonnee. De Suzuki Celerio is erg betrouwbaar en zal een lange staat van dienst kunnen hebben mits u er een beetje goed voor zorgt. Wat zijn zowel bekende karaktereigenschappen van de Suzuki Celerio? Leest u even mee?

  • De auto is heel erg zuinig. U zult daardoor enorm kunnen besparen op brandstof en het geld dat u overhoud kunt u dan weer besteden aan leuke dingen. Zo slaat u eigenlijk twee vliegen in een klap doordat u geld overhoudt en tevens iets terug doet voor de natuur.
  • De auto is standaard vijfdeurs en dat scheelt nogal als men moet instappen achterin. Vooral voor langere mensen is het vervelend wanneer het slechts twee- of driedeurs is. Dat is bij de Suzuki Celerio standaard niet het geval
  • Aan bagageruimte is tevens geen gebrek. Er is voldoende ruimte in de kofferbak om met z’n allen op vakantie te kunnen. En dan nog houdt u waarschijnlijk ruimte over!
  • Zoals we ook al eerder aangaven zit u lekker ruim, dat is wel zo belangrijk toch?

U leest het, de Suzuki Celerio is een puike wagen en is een erg zuinige en schone wagen zodat u ook iets terug kunt doen voor moeder Aarde. Het heeft een arsenaal aan technische snufjes zoals remassistentie en een luxe radio. Daarnaast is er ook aan de veiligheid gedacht en bevat de standaard versie van de Suzuki Celerio maar liefst 4 airbags.

Meer weten over deze bijzondere wagen? Kijk eens op de site

De standaard Suzuki Celerio is al te koop voor slechts 9999 euro en uiteraard kunt u hier handmatig nog veel aan toevoegen zoals extra airbags, luxere stoelen en meer van dat soort accessoires. De volledige lijst is uiteraard terug te vinden op de website. Wilt u uw oude wagen inruilen bij ons? Dan is dat geen enkel probleem. De kans is groot dat u er nog flink wat geld voor kunt vangen dat u vervolgens kunt investeren in een gloednieuwe Suzuki Celerio. De Suzuki Celerio staat voor u klaar net als onze medewerkers in een van onze drie garages. Ziet u een proefrit wel zitten in de nieuwe Suzuki Celerio? Dan raden we u aan om van te voren even een afspraak te maken zodat we alvast een medewerker tot u beschikking hebben staan, uiteraard met een goed kop koffie en de sleutels van de Suzuki Celerio waarin u een proefrit kunt gaan maken. Uiteraard kunt u ook altijd proberen om spontaan langs te komen, bij ons is de klant nog echt de koning. Op de site ziet u onze openingstijden en tevens ons telefoonnummer en e-mailadres. Hebt u vragen en stelt u ze liever online? Wij vinden het allemaal geen enkel probleem en u kunt er wel vanuit gaan dat we altijd zo spoedig mogelijk met u corresponderen. Wilt u alle technische gegevens teruglezen en de lijst met accessoires inzien? Dan kunt u geheel gratis de brochure van de Suzuki Celerio downloaden. Doe dit vandaag nog en kom binnenkort langs voor die proefrit. We hopen u snel eens te zien en te helpen bij uw beslissing.


Comments are closed.