Nieuws

Taarten

dinsdag, 19-5-2015  

Wie houdt er nu niet van taarten? We kunnen het ons niet voorstellen dat zulke mensen bestaan. Natuurlijk kan het zo zijn dat u allergisch bent voor een onderdeel zoals lactose of pinda’s, maar misschien dat u dan het design van de taarten nog altijd wel kan waarderen. Taarten zijn er in vele soorten en maten en in zo vreselijk veel uitvoeringen dat we maar geen lijst gaan opstellen want dat voert echt te ver. Wij van taartenwinkel.nl hebben een passie voor taarten en dat ziet u dan ook wel aan onze site af. We hebben diverse taarten voor u in de aanbieding en die leveren we de volgende dag al bij u thuis af. We bezorgen niet zelf maar laten dit aan een gerenommeerde bezorgservice over. Daardoor weet u zeker dat de taarten snel en ook veilig bij u terecht komen. U wilt immers geen geplette taart zien als u de doos openmaakt. Dat is iets dat we te allen tijde willen zien te voorkomen en daarom zijn we in zee gegaan met dit uitstekende bedrijf. We hebben vele standaard versies op de site staan waar u uit kunt kiezen maar als u zelf ideeën hebt dan kunt u die ook insturen. Wij gaan dan aan de slag om uw persoonlijke taart te bakken. Bij ons werken enkel ervaren banketbakkers die wel van een uitdaging houden dus schroom niet langer maar klim in de pen en schrijf ons aan. Het online bestellen van taarten is uiterst eenvoudig en dat zullen we u dan ook in de volgende alinea uit gaan leggen. Overigens is er voor ieder wat wils want wij hebben natuurlijk ook taarten in huis voor diegenen die allergisch zijn. Zo kan iedereen genieten van een lekker stukje taart. Er zijn diverse redenen te bedenken om een taart in huis te halen:

  • omdat er iemand jarig is
  • omdat er iemand geslaagd is voor het een of ander
  • of om een jubileum te vieren

En zo zijn er nog vele andere redenen te bedenken. En waarom zou u eigenlijk een reden bedenken? Het is toch ook heerlijk om soms even te genieten van de mogelijkheden in het leven. Dus hebt u zin in taart? Bestel dan snel, dan kunt u er morgen lekker van genieten!

De lekkerste taarten vindt u bij ons

Hoe gaat u nu precies te werk als u op onze site bent aangekomen en graag taarten wilt bestellen? Dit is erg eenvoudig. Eerst maakt u een keuze uit ons aanzienlijk grote assortiment. We hebben zo ongeveer alle bekende taarten en gebakjes in huis en kunnen u dan ook altijd wel voorzien van iets origineels dat u allicht nog nooit eerder geproefd hebt. Kies uit welke taarten u wilt hebben en geef natuurlijk aan hoeveel u er van wilt ontvangen. Het kunnen er immers nooit genoeg zijn! Wilt u de taarten personaliseren? Dan kunt u bijvoorbeeld een tekst opgeven. Ook een logo of een foto van bijvoorbeeld de jarige kunnen we afdrukken. Een uitstekend idee voor jong en oud. Iedereen vindt het leuk om zijn of haar kaarsjes van hun speciale taart uit te kunnen blazen. Wilt u er trouwens kaarsjes bij hebben? U geeft het maar aan en wij zorgen er wel voor dat u het allemaal ruimschoots voor de verjaardag in huis hebt. Nadat u de goedkope bedrukt petjes hebt uitgekozen gaat u verder met het bestellen. Er wordt natuurlijk gevraagd naar uw contactgegevens zodat we u eventueel kunnen bellen als we wat meer informatie nodig hebben. Ook uw adresgegevens zijn niet onbelangrijk maar dat spreekt voor zich. Dan hoeft u enkel nog af te rekenen en dat gaat zoals wel vaker via het internet met behulp van een online bankservice zoals PayPal, iDeal of uw credit card. Uiteraard krijgt u dan een bevestiging en pakbon in uw mailbox en we laten u weten wanneer we de taarten hebben verstuurd.

Bestel uw eigen gepersonaliseerde taart

Wilt u nog meer weten over onze taarten? Misschien bent u wel benieuwd naar de diverse ingrediënten die wij gebruiken. Of wilt u een kijkje in onze keuken nemen? Alles is mogelijk dus schroom niet langer maar klim in de pen en bel ons gerust even op. Mailen kan ook net als het invullen van het digitale formulier op de site. Wij doen er alles aan om al uw vragen over deze verrukkelijke taarten zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wij bezorgen overigens niet alleen in Nederland maar door de hele Benelux. Woont u dus in België of Luxemburg? Ook dan komen we als een razende naar u toe om uw taarten af te leveren. Het staat als een paal boven water dat u bij ons nooit te veel geld hoeft neer te tellen. Wij vragen een nette en keurige prijs dus u bent bij ons absoluut geen dief van uw eigen portemonnee. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Kom dan snel naar onze website en ontwerp uw eigen taarten. Wij kunnen tot wel 10000 stuks aanleveren maar bij een dergelijk grote bestelling duurt het allicht iets langer dan 2 dagen. Wij kunnen dan ook voor groot en klein cateren op wat voor gelegenheid dan ook. Test het eens uit en maakt u een eerste proefbestelling. Dan weet u snel wat voor vlees u in de kuip hebt. Wilt u graag een cadeaukaart voor onze kopen als cadeau aan een ander? Dat is leuk en kan bij ons!


Comments are closed.