Bedrijven en Bedrijfsleven

Tanden laten bleken in Rotterdam?

zaterdag, 1-6-2019  

Tanden laten bleken in Rotterdam?Een mooi gebit helpt om een goede indruk te maken. Helaas durven veel mensen die verkleurde tanden hebben of beschadigingen hebben aan hun gebit, niet voluit te lachen. Om zelfverzekerd door het leven te gaan zijn een goed gebit en een mooie glimlach niet te missen. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer mogelijk op het gebied van mondzorg. Dat gaat verder dan medische ingrepen, zoals het vervangen van tanden en het plaatsen van een beugel. Ook het bleken van tanden behoort tot de mogelijkheden. Dat kan in Nederland bij diverse bleekspecialisten. Zo kun je bijvoorbeeld ook je tanden bleken in Rotterdam, bij De Tandenbleker Nederland. 

Hoe werkt tanden bleken in Rotterdam?

Als u langskomt bij een van de locaties van De Tandenbleker Nederland, bijvoorbeeld in Rotterdam, krijgt u altijd een persoonlijke behandeling. U maakt bij voorkeur online een afspraak voor het tanden bleken. Rotterdam is dan een van de opties als u een locatie wilt kiezen. Bij binnenkomst bespreken wij uw wensen, waarbij ook aan bod komt hoeveel tinten u uw tanden lichter wilt maken. Onze medewerkers hebben hier een handige referentiekaart voor, zodat u kunt aanwijzen welk resultaat u wilt behalen met een behandeling. Uw bleekspecialist zal met u bespreken wat haalbaar is, gezien de conditie van uw gebit en een behandeling adviseren. U heeft altijd meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken als u kiest voor tanden bleken in Rotterdam. U heeft keuze uit een aantal pakketten, waarbij de prijs bepaald wordt door het aantal behandelingen. Hoe meer behandelingen u afneemt, hoe lichter uw tanden aan het eind van het proces zijn. Zo kunt u kiezen voor:

  • Hollywood VIP smile
  • Hollywood smile
  • Perfect smile
  • Happy smile
  • Bijhoud behandeling

De bijhoud behandeling is alleen verkrijgbaar als aanvullende behandeling op een reeds aangekocht pakket. Deze behandelingen zijn bedoeld om uw gebit blijvend witter te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden die tanden bleken in Rotterdam biedt? Boek dan nu uw consult via de website. U kunt zelf een plaats en tijd kiezen voor een eerste gesprek. 

Specialistische zorg

Als u uw tanden laat bleken in Rotterdam of op een andere locatie van De Tandenbleker Nederland, ontvangt u altijd de beste zorg tijdens en na uw behandeling. Bovendien zijn onze behandelingen pijnloos en kunt u tijdens uw consult ontspannen in onze prettige stoelen. Het is zelfs mogelijk lekker tv te kijken terwijl uw specialist zorgt voor wittere tanden. Tanden bleken in Rotterdam doet u met consulten van slechts twintig minuten, dus u staat zo weer buiten. Het pakket met de meeste behandelingen – Hollywood VIP smile – biedt u tien behandelingen aan. In ruim 2,5 uur heeft u een gebit dat tot wel zestien tinten lichter is dan de kleur die uw oorspronkelijke tanden hadden. Bij ernstige verkleuring van uw tanden kan het dus zeker de moeite waard zijn om te kiezen voor tanden bleken in Rotterdam, of bij een van onze andere locaties in Nederland, België en Marokko. Wij geven u uiteraard altijd tips voor het behoud van een wit gebit na uw behandeling, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw nieuwe witte tanden. 

Lees meer…


Comments are closed.