Financiën en Verzekeringen

Terugvordering van bijstand

zaterdag, 9-5-2015  

Meerbijstand.nl kan u helpen bij de bureaucratische rompslomp die komt kijken als u de behoefte hebt aan meer bijstand. Bijvoorbeeld door een terugvordering van bijstand door de overheid zoals een terugvordering van bijstand door de Belastingdienst, hoeft het nog helemaal niet zo te zijn dat u geld moet terugbetalen. Het is altijd van het grootste belang dat u dit tot op de bodem uitzoekt. U wilt immers niet nog minder geld ontvangen als u al in de bijstand zit. Dan krijgt u vaak echt een minimaal bedrag en zeker als u daar met een groot gezin van moet leven is dat geen pretje. Stelt u zich eens voor dat u al die jaren door een foutje bij het invullen van uw papieren net een beetje te veel geld hebt ontvangen. En stel dat de overheid hier achter komt. Dan is de kans erg groot dat u te maken krijgt met een terugvordering van bijstand. Dat houdt in dat u na deze aanklacht, dus een terugvordering van bijstand, vrijwel al het geld dat u te veel hebt gekregen gedurende die periode op moet hoesten en dus terug moet betalen. Het kan maar zo zijn dat u hier helemaal niets aan kon doen, dat u bijvoorbeeld verkeerd bent voorgelicht of dat ze bij de Belastingdienst of de UVW een fout hebben gemaakt. Dan kunt u deze terugvordering van bijstand toch zeker niet laten gebeuren? U ziet waarschijnlijk al krap bij kas en om nu ook nog eens een dief van uw eigen portemonnee te zijn door hierin geen actie te ondernemen is absoluut uit den boze. Dit dient u dan ook te allen tijde zien te voorkomen. Laat de terugvordering van bijstand niet achteloos gebeuren maar wees proactief, kom in actie en neem snel eens een kijkje op onze website. Daar zult u de juiste kanalen kunnen weten te vinden die u kunnen helpen om de terugvordering van bijstand teniet te doen of om er in ieder geval voor te zorgen dat u in behapbare termijnen het verschuldigde bedrag terug kunt betalen.

Wij helpen u tegen de terugvordering van bijstand

Een terugvordering van bijstand betekent zeker niet het einde van de wereld. Wij hebben de juiste kennis in huis om u tegemoet te komen en om u te helpen deze terugvordering van bijstand tegen te gaan of in ieder geval te nuanceren. Als u kwaadwillig de formulieren steevast hebt verknoeid en onware dingen hebt ingevuld hebt u een probleem. Dat helpt u dan toch echt grotendeels aan u zelf te danken. Maar ook hier kunnen diverse factoren en rol spelen. Misschien wilt u wel dat uw kinderen het net zo goed hebben als mensen die wel gezegend zijn met een goede baan. Het is moeilijk in deze tijden om een baan te vinden laat staan te behouden. Wij begrijpen dan ook wel dat u zich misschien hebt laten verleiden tot dit soort fratsen. Toch is de terugvordering van bijstand dan iets onherroepelijks en kunnen we weinig voor u betekenen. Maar dat betekent niet dat we bij de pakken neer blijven zitten. We zullen zeer zeker proberen om er voor te zorgen dat de terugvordering van bijstand in lange termijnen terugbetaald kan worden. Laat dit maar aan ons uitstekende team van juristen over. Wij hebben dagelijks dit varkentje te wassen en zijn dan ook op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van de terugvordering van bijstand. Er zijn diverse redenen om met ons in zee te gaan. Dit zijn de belangrijkste argumenten.

  • U hebt geen recht meer bijstand en er is ook nog eens sprake van terugvordering van bijstand.
  • Uw aanvraag voor bijstand is geweigerd omdat er gegevens ontbreken of u het verkeerd hebt ingevuld. Wij buigen ons graag over uw aanvraag en zorgen dat het in orde komt.
  • Er is een maatregel opgelegd maar u bent het er niet mee eens of u had er geen weet van. Bijvoorbeeld omdat u niet vaak genoeg hebt gesolliciteerd of wanneer u op vakantie bent gegaan terwijl dit niet mocht of omdat u dit niet op tijd had aangegeven.

Neemt u gerust even contact met ons op!

U leest het, de terugvordering van bijstand kan behoorlijk wat roet in het eten gooien voor veel mensen en gezinnen. De terugvordering van bijstand kunt u dan ok het beste komen bestrijden met onze hulp. Wij draaien hier onze handen niet voor om. Neemt u dan ook snel contact met ons op als u te maken hebt gekregen met een terugvordering van bijstand. Dit wilt u ongetwijfeld zo snel mogelijk oplossen zodat u met wat lucht uw leven kunt leiden. Een terugvordering van bijstand is nooit leuk maar wij kunnen het een stuk aangenamer voor u maken. Dat klinkt u dan ook hopelijk als muziek in uw oren. Kijkt u dan ook even snel op de website. Daar vindt u diverse manieren om met ons in contact te komen. De beste manier is om dit online te doen. U vindt dan ook in een oogopslag een digitaal formulier dat u meteen in kunt vullen. Geef uw contactgegevens op net als uw adresgegevens. Vervolgens geeft u aan wat er aan de hand is en wat u van ons verlangt. Wellicht kan het geen kwaad om wat bestanden toe te voegen zodat we een beter beeld krijgen waar het bijvoorbeeld precies mis is gegaan. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug.


Comments are closed.