Bedrijven en Bedrijfsleven

Uitvaartverzekeringen vergelijken?

woensdag, 30-10-2019  

Ik Vergelijk Online helpt u met het beste online vergelijken van energieprijzen, verzekeringen en bijvoorbeeld een sim-only abonnement, zodat u als klant altijd de beste voorwaarden voor de beste prijs krijgt. Via onze website kan je onder andere besparen op verzekeringen zoals reisverzekering en uitvaartverzekering. 

Wat is een uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering is een levensverzekering waarmee de kosten van uw uitvaart geheel of gedeeltelijk worden vergoed. Zonder verzekering moeten uw nabestaanden de uitvaart zelf financieren. De meeste mensen hebben echter niet zo veel geld, en daarom kan u uw dierbaren beschermen met zo’n verzekering. Daarom heeft een uitvaartverzekering dus vele voordelen, zoals: 

  • Er zijn geen kosten voor uw nabestaanden
  • Het bedrag wordt direct uit gekeerd
  • Uitvaart wordt altijd vergoed
  • Belastingvoordeel

De grootste reden dat deze verzekeringen worden afgesloten is dat u geen kosten nalaat op uw nabestaanden voor uw uitvaart. Voor veel mensen is de gedachte dat anderen niet hoeven te betalen voor uw uitvaart een geruststellende gedachte. 

Op andere manieren zoals een overlijdensrisicoverzekering komt u niet direct aan het geld. Daarom is het handig dat de uitvaartverzekering direct uitkeert. Uw uitvaart wordt ook altijd vergoed, als u op jonge of oude leeftijd overlijd. Ook hoeft u geen belasting te betalen voor het afsluiten voor een uitvaartverzekering, en bent u veel makkelijker uit dan speciaal geld er voor opsparen. 

Naast de voordelen van een uitvaartverzekering zijn er natuurlijk ook een paar nadelen. Bijvoorbeeld, u betaalt voor iets wat u bij het leven geen gebruik van gaat maken. Daarom kies je misschien wel voor de goedkoopste verzekering, zodat u er niet al te veel last van heeft. Maar het is beter om de juiste verzekering voor u te kiezen, zodat uw nabestaanden geen bijdrage hoeven te doen. 

Uitvaartverzekeringen dekken ook lang niet alle kosten van de uitvaart. Dit is echter eenvoudig te voorkomen door een goede verzekering af te sluiten die bij al u wensen past. Door te kiezen voor een goede uitvaartverzekering zorgt u er voor dat deze in de toekomst altijd zijn waarde behoudt. 

Ook is het nadelig dat u direct in een keer de juiste keuze moet maken, omdat het zeer lastig is om over te stappen naar een andere uitvaartverzekering. In vele gevallen verliest de oude verzekering zijn waarde en is de premie van een nieuwe verzekering veel hoger. 

Een gemiddelde uitvaart kost tussen de 5000 en 8000 euro. Daarom is het natuurlijk handig om op te passen dat u de juiste verzekering kiest. 

Onafhankelijk en eerlijk uw verzekeringen bepalen

Door gebruik maken van de geavanceerde vergelijkingsmodule van Ik Vergelijk Online heeft u altijd binnen een paar keer klikken de beste verzekering voor u, en kan u in enkele klikken ook direct overstappen. Besparen is nooit zo makkelijk geweest. In ons overzicht vind u alle grote en kleine verzekeraars, leveranciers en providers van Nederland. Daardoor ontvangt u altijd een eerlijke, onafhankelijke vergelijking. De productgegevens die aangeboden worden door deze leveranciers worden direct gedeeld, waardoor u de meest accurate en recente gegevens ziet. Als onafhankelijke website maakt het ons niet uit wat uw overstap is, zolang u maar de juiste deal krijgt. Uw besparing is voor ons prioriteit nummer 1. 


Comments are closed.