Woning en Tuin

Uw eigen villabouw?

vrijdag, 9-8-2019  

Als kind droomde ik er altijd al van om later in een groot vrijstaand huis te kunnen wonen. Ik had plakboeken vol ideeën over hoe elke kamer er uit kwam te zien, ik wilde zelf elk detail bedenken en ontwerpen. Ik wilde in elke kamer de muren een andere kleur uit de regenboog, wilde de gevels in romaanse stijl gekleid hebben en acht verschillende soorten tegels waarmee de vloer in de gang betegeld zou worden. Toen ik hoorde van villabouw kon mijn jeugddroom tot vervulling komen. Ik kon bij vroombouw alle kamers, meubels en architectuur van mijn nieuwe villa zelf inrichten en designen. De villabouw was een chaotisch proces maar ik kreeg overal professionele hulp bij van het personeel van vroom bouw. Zo werd ik vergezeld naar verschillende bouwmarkten om tegels en verfkleuren uit te zoeken en kon ik ook boodschappenlijstjes voor de bouwmarkt opsturen die dan netjes werden opgehaald door de werknemers van vroom bouw.

Villabouw bij vroom bouw

Voordat ik de samenwerking met vroom bouw aanging heb ik me op hun site geïnformeerd en stuitte ik al snel op hun indrukwekkende portfolio, hier kon ik zien hoe zij in zoveel verschillende stijlen prachtig resultaat hadden geleverd, zoals in:

 • Robuuste elegante villabouw
 • Modern fantasy villabouw
 • Strak lijnenspel bij villabouw
 • Pure luxury in villabouw
 • Magnificence villabouw
 • Nostalgische schoonheid in villabouw
 • Eeuwenoud, hergebruikte villabouw (in de klassieke ouderwetse bouwstijl)
 • Geraffineerde rust in villabouw
 • Eigenzinnig plattelandse villabouw
 • American Beauty villabouw
 • Landelijke verademing villabouw
 • uitgesproken karakter bij villabouw

Op de website kunt u de brochure van vroom bouw aanvragen waarin meer wordt vermeld over de werkwijze en ervaringen in het bouwen van villa’s van het bouwbedrijf Vroom bouw. Ik was verkocht na het zien van alle prachtige resultaten die ze hadden geregeld. Ook had ik op de website wat tekstjes gelezen over hun doelstellingen en motivaties voor hun service in de villabouw. Ik vond het mooi om te horen dat zij hun klanten al het gedoe en plannen dat bij de villabouw komt kijken wilden besparen, ze wilden dat hun klanten juist kunnen genieten van het proces van villabouw en zich bezig kunnen houden met het kiezen van hun eigen voorkeuren met betrekking tot kleur, architectuur en materiaal in en om de villa.

Het bouwproces van villabouw

Ik kreeg na mailcontact met het personeel van Vroom Bouw al snel een uitnodiging om eens langs te komen voor een gesprek waarin we de mogelijkheden en wensen met betrekking tot de villabouw konden bespreken. Ik werd op het kantoor goed verzorgd en werd vriendelijk benaderd door het vlotte personeel. Toen we eenmaal begonnen met bouwen was iedere betrokken partij goed geïnformeerd van mijn wensen en behoeften, al het personeel nam mij altijd serieus en vroeg mijn toestemming voordat ze dingen maakten en bouwden die niet helemaal vastgesteld stonden in het bouwplan. Nu woon ik al een aantal jaar in mijn zelfontworpen vrijstaande villa die ik met de hulp in villabouw van Vroom Bouw heb kunnen realiseren, ik ben nog nooit gelukkiger geweest dan in mijn eigen villa. Ik zou de villabouw aan iedereen aanraden, bouwen met Vroom Bouw staat voor mij gelijk aan puur geluk.

Lees meer…


Comments are closed.