Bedrijven en Bedrijfsleven

Verhuisdozen

maandag, 3-12-2018  

Als jij gaat verhuizen, dan kun je natuurlijk niet zonder verhuisdozen! Iedereen heeft spullen die van het ene huis naar het andere zullen moeten worden gebracht en vaak zijn dit er veel meer dan je denkt! Zolang het allemaal in kasten staat, lijkt het aardig mee te vallen, maar zodra je het uit de kast haalt en in een doos wilt gaan doen, kom je erachter hoe weinig daar maar eigenlijk in gaat! Met andere woorden, je kunt nooit teveel verhuisdozen hebben! Eigenlijk is het zo dat bijna iedereen er te weinig aanschaft, iedereen denkt het wel te kunnen redden met een kleine hoeveelheid. Altijd met de gedachte: zoveel spullen heb ik niet. Maar zoals gezegd zal dit je flink tegenvallen tijdens de verhuizing! Zorg er dus voor dat je in ieder geval genoeg dozen in huis haalt, want je hebt echt geen zin om je bezittingen in tassen, vuilniszakken en dergelijke te moeten stoppen. Daar is geen beginnen aan en het werkt ook helemaal niet handig. Als je bijna gaat verhuizen, koop dan een hele lading verhuisdozen. Beter een paar teveel, dan te weinig!

Sterke verhuisdozen

Een belangrijk punt om op te letten bij het kopen van verhuisdozen, is dat deze sterk genoeg zijn. Heb je bijvoorbeeld heel wat boeken, dan zit je er natuurlijk niet op te wachten dat de bodem uit de doos valt zodra je deze optilt. En bij boeken is dit nog niet zo heel rampzalig, maar je moet er toch niet aan denken dat je mooie servies op deze manier sneuvelt! Sterk karton is dus van belang, dat een flink gewicht aankan. En ook de manier waarop de verhuisdoos dichtgemaakt wordt is een puntje om op te letten. Sommige moet je dichtplakken met tape, andere kun je gemakkelijk dichtvouwen. Voor beide is wel wat te zeggen, zorg er in ieder geval voor dat je dat type kiest dat jij handig vindt! Het fijne van verhuisdozen is niet alleen dat ze sterk zijn, je kunt ze ook gemakkelijk stapelen in de verhuiswagen en in de berging. Hierdoor verloopt de verhuizing en de opslag zo efficiënt mogelijk! Bovendien kun je op de doos schrijven wat er in zit, iets wat niet zal lukken als je vuilniszakken en tassen gebruikt. Je wilt in je nieuwe huis natuurlijk gemakkelijk en snel al je spullen terug kunnen vinden die je nodig hebt, dus dan is het wel fijn als dit duidelijk op de verhuisdozen staat aangegeven!

Voor ieder een geschikte variant

Zoals gezegd zijn er een paar punten om op te letten als je verhuisdozen gaat kopen, maar hoeveel keus is er eigenlijk op dit gebied? Hoeveel valt er eigenlijk te kiezen voor jou als koper? Dat ligt een beetje aan waar jij deze aankoop gaat doen, maar als je kiest voor verhuisdozenstore, dan kun je uit vele varianten kiezen. Grofweg zijn er drie types te onderscheiden:

  • standaard, gemaakt van enkel golf karton en met een draagkracht van ongeveer dertig kilo
  • professioneel, dubbele golf karton en vijftig kilo draagkracht
  • premium, een extra dikke dubbele golf met een draagkracht van tachtig kilo

Niet alleen kun je bij hen terecht voor uitstekende verhuisdozen, je vindt bij hen ook alle andere verhuismaterialen die je nodig zou kunnen hebben. Denk dan aan noppenfolie en inpakpapier, maar ook aan verhuisdekens, stoelenhoezen en tape. Zeker weten dat je alles in huis hebt wat je nodig hebt? Koop dan een compleet verhuispakket! Als jij gaat verhuizen en je hebt hiervoor nog inpakmateriaal nodig, dan is het dus goed om eens te kijken bij verhuisdozenstore.nl. Zij bieden echt meer dan alleen maar verhuisdozen!

Lees meer…


Comments are closed.