Bedrijven en Bedrijfsleven

Voor onze trouwringen naar Ede

zaterdag, 24-11-2018  

Nadat we hadden besloten om te gaan trouwen moest er super veel geregeld worden. Van de jurk, het pak en de trouwauto, tot de kerk, de bloemen, het restaurant, de feestlocatie en natuurlijk ook de trouwringen. Die hebben we gevonden bij Juwelier De Tijd. Hier zijn we online terecht gekomen na een lange zoektocht naar trouwringen in Ede en omstreken. Dit komt zo; wij wonen in het hart van de Veluwe in de kleine plaats Wekerom. Dit hoort bij Ede en is een erg klein dorpje. Vrijwel iedereen in dit dorp, maar ook in Otterlo, Harskamp, Lunteren en De Valk, gaat voor trouwringen naar Ede of naar Barneveld. Het resultaat is dat iedereen die trouwringen in Ede of Barneveld uitzoekt met dezelfde soort ringen thuiskomt. Wij wilde graag iets anders en we zijn inderdaad wel op zoek gegaan naar trouwringen in Ede, maar bij een gewone juwelier waar je binnenloopt heb je een beperkte keuze. Wij wilde iets anders, iets aparts en niet iets wat iedereen zomaar in de buurt kon kopen. Juwelier De Tijd is gespecialiseerd in trouwringen. We hadden op juwelierdetijd.nl al een beetje een selectie kunnen maken van wat we mooi vonden en waren uitgekomen bij een kleine selectie van:

  • Ringen met een boodschap
  • Ringen met zwarte materialen
  • Ringen met een vingerafdruk
  • Ringen met highlights

We hadden dit soort trouwringen in Ede nog nooit gezien, dus hebben we een afspraak gemaakt bij Juwelier De Tijd in Doetinchem, want we zaten wat krap in onze tijd en konden zo ook na werktijd terecht en zijn daar echt fantastisch geholpen.

Geen trouwringen uit Ede

We vonden het eigenlijk wel heel spannend om naar Doetinchem te rijden. Het voelde toch alsof we een geheime plek hadden gevonden voor fantastische trouwringen die mensen die trouwringen in Ede kopen nog niet eerder hadden ontdekt. Eenmaal aangekomen werden we heel erg warm en hartelijk ontvangen. Er was van te voren al verteld aan de telefoon dat we echt even de tijd moesten uittrekken voor het maken van onze keuze in trouwringen en dat hebben we ook gedaan, wat nodig bleek, want we zijn ruim twee uur daar geweest. We hebben op ons gemak de trouwringen uit de selecties die wij hadden gemaakt kunnen bekijken. Het ene paar ringen was nog mooier dan het andere en dat maakt de keuze enerzijds wel heel lastig, maar aan de andere kant hadden we ook in de auto al even besproken dat we voor trouwringen wilde gaan waar echt een persoonlijke touch aan zou zitten. Wat we echt nog nooit hadden gezien, niet bij de trouwringen in Ede, maar ook niet bij anderen om ons heen, waren trouwringen met een vingerafdruk erin.

Onze ringen

Op de website hadden we al even meer informatie bekeken en het blijkt dat dit mogelijk is in bijna alle modellen trouwringen die Juwelier De Tijd aanbiedt. We wisten inmiddels al dat het graveren van de namen en datum van de trouwdag gratis werd aangeboden en dat wilde we sowieso al wel laten doen, maar die vingerafdruk was echt wel iets heel speciaals. Zeker als ze samen een hart vormen. Dit is echt heel apart, dus we waren er al over uit dat we dat wilde hebben. Uiteindelijk hebben we geweldige witgouden ringen gevonden waarbij het mogelijk was om onze vingerafdruk te plaatsen en waarvan we zeker wisten dat we hier voor altijd blij mee zouden zijn. Het zijn echt heel persoonlijke trouwringen geworden en we krijgen er erg veel complimenten over. Het is grappig dat iedereen vraagt of we deze trouwringen in Ede hebben gevonden, want het zijn echt bijzondere ringen. We vertellen ze dan graag ons verhaal.


Comments are closed.