Woning en Tuin

Voordelige radiatoren in Zeeland

maandag, 15-12-2014  

Veel mensen hebben nog zo’n grote opzichtige centrale verwarming in de huiskamer staan. Het is lelijk en springt meteen in het oog. Veel mensen laten als ze het huis verbouwen de radiatoren zitten. Om deze reden hebben veel mensen verouderde radiatoren in hun huis. Echter zijn er tegenwoordig alternatieven die niet alleen beter passen bij een modern ingerichte huiskamer, maar die ook een beter rendement opleveren. Bij Budgetradiatoren vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten radiatoren, van voordelige tweedehandsradiatoren tot de meest exclusieve designermodellen. Welk model u ook kiest, wij hebben de laagste prijsgarantie van Zeeland. Ziet u hetzelfde model bij de concurrent goedkoper, dan betalen wij het verschil aan u terug. Wij zijn dé leverancier van nieuwe en gebruikte radiatoren in Vlissingen en omstreken. Wij verkopen u niet alleen de verwarming, wij geven u ook een objectief advies over de opties. Wij begrijpen dat elke klant anders is en andere wensen heeft betreffende de verwarming. Wij gaan echter verder dan de service die u bij andere aanbieders krijgt. Door bij u thuis samen met u de situatie door te nemen krijgen wij een beter beeld van hetgene waar u naar op zoek bent en maken op basis hiervan een offerte voor u. Ook bieden we u uiteraard een helpende hand bij het verwijderen van de oude radiatoren en het installeren van de nieuwe.

Radiatoren in alle soorten en maten

Kent u het? Dat geluid van de centrale verwarming. Het is koud buiten, u ligt nog te slapen en de thermostaat slaat aan. U wordt wakker van een zacht tikkend geluid dat veroorzaakt wordt door het warme water dat door de verwarming begint te lopen. Soms komt er zelfs een fluitend geluid uit. Dit hoeft tegenwoordig niet meer. Vaak stelt men de aankoop van een nieuwe radiator uit zolang het systeem nog werkt. Echter heeft een nieuwer model twee grote voordelen: energiebesparing en de optie om het aan te passen aan de stijl van de woonruimte. Tot voor kort waren radiatoren niet bedoeld om mooi te zijn en opgemerkt te worden, maar tegenwoordig wordt hier steeds meer aandacht aan besteed. Zo kan het zijn dat u juist niet wilt dat de kachel in uw woonkamer opvalt. In dat geval bent u op zoek naar een discreet model. Het is echter ook mogelijk dat u juist een radiator uitkiest in de stijl van de woonkamer. Een mooie strakke verwarming kan net dat puntje op de spreekwoordelijke i zetten waar u naar op zoek was voor de inrichting van uw moderne woonkamer. Bij Budgetradiatoren bieden we u beide opties en meer, uiteraard alleen van betrouwbare merken met een goede prijs en kwaliteitverhouding. Bij ons kunt u terecht voor de volgende alternatieven voor het ouderwetse type radiator.

  • Plaatradiatoren (ook vaak paneelradiatoren genoemd). Dit is het meest gangbare soort radiator. Ze passen in elke kamer van het huis en zijn eenvoudig schoon te maken. Het is ook het meest voordelige soort radiator. Het grootste voordeel ten opzichte van de verouderde type is het rendement dat het oplevert. Ze zijn veel efficiënter en verwarmen de ruimte sneller.
  • Verticale radiatoren. Het systeem werkt hetzelfde als een plaatradiator, maar deze is vooral geschikt als u in de breedte niet genoeg ruimte hebt voor de verwarming. Dan biedt de verticale versie de oplossing. Dit type wordt vaak in keukens of in de gang geïnstalleerd of elders in huis in een loze ruimte tussen het raam en de muur.
  • Badkamerradiatoren. Dit zijn speciaal ontworpen radiatoren die beschermd zijn tegen vocht zodat ze niet zullen gaan roesten. Een ander verschil is dat ze sneller opwarmen. Omdat de badkamer vaak de kleinste kamer van het huis is met een verwarming, zijn er speciale modellen beschikbaar waar u natte handdoeken over heen kunt hangen. Zo bespaart u niet alleen ruimte, deze verwarming droogt uw handdoeken ook nog in korte tijd.
  • Design- of sierradiatoren. Dit soort verwarming is niet alleen erg functioneel, maar ook mooi vormgegeven. U komt ze het meest tegen in de badkamer, maar de laatste tijd zijn er ook steeds meer mensen die een mooie en exclusieve radiator in de woonkamer willen. Deze kunnen aangepast worden aan de stijl en kleur waarin de ruimte is ingericht. Design betekent echter niet automatisch duur. Wij hebben designermodellen in alle prijsklassen.
  • Gebruikte radiatoren. U kunt bij Budgetradiatoren ook terecht voor partijen tweedehands. Denkt u echter niet aan oude modellen of afgekeurde partijen, maar aan prima kwaliteit opgekocht door verhuizingen of faillissementen van bedrijven of particulieren. Omdat wij altijd zo veel mogelijk tegelijkertijd opkopen, kunnen we ze u vervolgens aanbieden voor de laagst mogelijke prijs.

Waarin wij ons onderscheiden van andere aanbieders

Budgetradiatoren heeft service hoog in het vaandel staan. Wij zijn niet alleen dé expert in radiatoren in alle soorten en maten. We denken ook altijd met de klant mee en luisteren naar zijn of haar wensen. Sinds jaar en dag staan wij dankzij onze klantvriendelijkheid bekend als dé leverancier van radiatoren en convectoren in Vlissingen en de rest van Zeeland. Omdat wij grote partijen inkopen, kunnen we u een radiator aanbieden voor een zeer scherpe prijs met de laagste prijsgarantie. Als u wilt kunnen wij u natuurlijk ook helpen met de installatie en ophanging van uw aankoop. Naast de radiatoren die u op onze website vindt, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend een kijkje komen nemen naar het volledige assortiment in onze showroom.


Comments are closed.