Mode en Kleding

Waar koop je grote maten ondergoed?

donderdag, 14-11-2019  

Voor alle mannen met een maatje meer is er goed nieuws, er is namelijk een webshop waar je grote maten ondergoed en hippe kleding tot en met maat 10XL kunt kopen. Deze webshop heet Mister Big en is te vinden via misterbig.nl. Je hoeft je niet langer te hullen in lelijke, vormeloze kleding alleen omdat je een grote maat hebt. Bij Mister Big vinden ze namelijk dat iedereen, ongeacht zijn maat, er mooi bij moet kunnen lopen. Om die reden zijn ze ooit gestart met het inkopen van onder andere grote maten ondergoed en t-shirts, maar tegenwoordig kun je er voor jouw gehele garderobe terecht. Ze verkopen er namelijk:

  • Grote maten overhemden en blouses
  • Grote maten jeans en pantalons
  • Grote maten sokken
  • Grote maten boxershorts en slips
  • Grote maten sportkleding

Je ziet al gauw dat deze winkel er niet van houdt dat mannen met een maatje meer gedoemd zijn om zich lelijk te kleden. Ze hebben speciaal voor deze doelgroep een heel mooie selectie kleding ingekocht, zodat ook jij er hip en trendy bij kunt lopen, ondanks je maatje meer. En als je onder die hippe kleren ook nog eens een mooie slip wilt dragen (of je dat nu voor jezelf of voor je vrouw doet), bij Mister Big verkopen ze ook heel mooi grote maten ondergoed. Dit ondergoed heeft een mooie pasvorm voor grote maten, en zit je vast als gegoten. 

Chic kostuum in maat extra large

Voor mannen met een grotere maat dan XL kan het al lastig zijn om grote maten ondergoed te kopen, laat staan om een chic pak te vinden. Als je bijvoorbeeld gaat trouwen of je hebt een andere aangelegenheid waarvoor je chic voor de dag moet komen, dan wil je natuurlijk in pak. Maar zie maar eens een trendy pak te vinden in jouw maat. Bij Mister Big hebben ze gelukkig precies wat je zoekt. Zowel in hun webshop als in hun grote winkel in Veldhoven vind je een ruim assortiment met mooie pakken en kostuums, die speciaal voor mannen met een maatje meer zijn gemaakt. Je kunt er natuurlijk diversen in de webshop bestellen, tegelijk met dat grote maten ondergoed dat je toch al nodig had, maar voor zo’n bijzondere outfit kun je beter een dagje showroom plannen. 

Grote maten ondergoed in de winkel kopen

Zo’n chic pak of kostuum in een (hele) grote maat kun je vinden in zowel de winkel als de webshop van Mister Big. In hun winkel in Veldhoven is het echter heel prettig winkelen. Je wordt van advies voorzien en kunt gelijk alles passen en uitproberen, dan hoef je niet meerdere maten te bestellen om je achteraf thuis te beseffen dat dat ene overhemd helemaal niet mooi staat bij die broek. In de winkel kun je gelijk alles combineren om te zien hoe het staat. Het leuke aan Mister Big is dat ze vanaf een bepaald besteed bedrag een gratis t-shirt weggeven. Hoe meer je koopt, hoe meer gratis shirts je meekrijgt. Dan kan het dus best lonen als je een extra set grote maten ondergoed koopt, omdat je er dan een extra t-shirt bij krijgt. Toffe actie, toch? Voor al je grote maten kleding ga je dus gauw naar misterbig.nl of naar de mooie winkel in Veldhoven, want daar slaag je gegarandeerd! 


Comments are closed.