Dieren en Toebehoren

Waar kun je online kefir kopen?

maandag, 5-8-2019  

Kefir kopen kan helaas niet bij elke supermarkt. Het is best wel een specialiteit te noemen en het moet met veel zorg worden gemaakt. Daarom is het goed om te weten dat je, als je op zoek bent naar een kefir van zeer goede kwaliteit, deze ook gewoon online aan kunt schaffen en bij je thuis laten bezorgen. Bij de Raw Milk Company namelijk. Dit is een bedrijf dat zich (zoals de naam al zegt) heeft gespecialiseerd in allerlei producten gemaakt van rauwe melk. Omdat dit vele gezondheidsvoordelen heeft ten opzichte van normale, gepasteuriseerde melk, willen steeds meer mensen hun rauwe yoghurt, melk en kefir kopen. Kefir is een drankje dat de laatste jaren steeds meer aan populariteit wint. Het heeft namelijk verschillende gezondheidsvoordelen, waaronder:

  • Doordat het gefermenteerd is zit het nog vol met vitamine K2.
  • Door diezelfde fermentatie bevat het zeer veel probiotica.
  • Deze micro-organismen zorgen ervoor dat het bovendien rijk is aan B-vitaminen.
  • Het bevat veel tryptofaan, een aminozuur dat een voorloper is van melatonine.

Het laatste punt is voor veel mensen een belangrijke reden om kefir te kopen. Als je namelijk problemen hebt met in slaap vallen, ondanks dat je eigenlijk heel erg moe bent, kan het zijn dat je lichaam niet genoeg melatonine aanmaakt. In kefir zit veel tryptofaan, waarvan melatonine wordt gemaakt. Door de grondstof van dit slaaphormoon aan te vullen kan het zomaar zo zijn dat je beter gaat slapen. Logisch, vind je niet?

De beste kefir kopen

Er zit nogal veel verschil in de kwaliteit van veel verschillende soorten kefir. De ene producent is de andere niet, en als je het koopt om te profiteren van de vele gezondheidsvoordelen kun je het beste voor een producent gaan die enkel werkt met rauwe melk van zeer goede kwaliteit, zoals de Raw Milk Company. In webshop kun je allerlei producten van rauwe melk, zoals kefir kopen. De kwaliteit is superieur aan die van andere kefirproducenten, omdat ze zeer strenge eisen hanteren betreft de productie ervan. Dit merk je aan gezondheid, en proef je bovendien wanneer je de kefir drinkt. Echte, rauwe kefir kopen doe je bij de Raw Milk Company omdat je alleen met rauwe kefir ten volle profiteert van alle gezondheidsvoordelen van dit unieke melkdrankje. En het spreekt voor zich dat als je lichamelijke klachten hebt waarvoor je kefir wilt drinken, je alleen de allerbeste, rauwe kefir tot je wilt nemen.

Kefir is super gezond

Bij de Raw Milk Company zijn ze er al van overtuigd: Kefir kopen kan je helpen bij het bereiken van een goede (of op zn minst betere) gezondheid. De reden hiervoor is heel simpel. Kefir zit namelijk bommetje vol goede bacteriën, probiotica genaamd. Dit is super gezond, want de basis van je gezondheid zit in je darmen. Je darmen zijn namelijk verantwoordelijk voor de opname van voedingsstoffen, maar werken ook als een barrière tegen stofjes die je lichaam juist vergiftigen en vervuilen. Als jouw darmflora in orde is doen ze hun werk naar behoren, en daarom is kefir kopen zo goed voor je gezondheid! Gezonde darmen betekent een gezond lichaam, en dus weet je wat je voortaan moet drinken bij het ontbijt: Rauwe kefir van de Raw Milk Company

https://www.rawmilkcompany.nl/


Comments are closed.