Vakantie en Recreatie

Waar kunt u een esta aanvragen voor Canada?

dinsdag, 30-7-2019  

Wij gaan binnenkort met zijn tweeën op vakantie naar Canada en wij hebben van een kennis te horen gekregen dat de kans groot is dat wij een esta moeten aanvragen voor Canada. Wij hadden hier nog nooit van gehoord en dus hebben wij eerst maar eens even gekeken waar wij een esta aanvragen moesten voor Canada. Wij hebben toen allerlei mensen gevraagd om te horen of zij wisten hoe wij dit alles konden regelen, maar wij kregen voortdurend andere antwoorden te horen. Dat was heel verwarrend omdat wij zou steeds maar niet konden achterhalen waar wij een esta aanvragen moesten voor Canada. De een zei namelijk dat wij geen esta konden aanvragen voor Canada, de ander zei ons dat wij dit al lang hadden moeten doen en zo ging het maar door. Wij hebben daarom besloten om een keer op het internet te gaan zoeken naar mogelijkheden en zo kwamen wij al heel snel terecht op de site van esta-aanvragen.com. Wij hebben de informatie over het esta aanvragen voor Canada even goed doorgenomen en toen werd ons al heel snel heel veel duidelijk. Wanneer je namelijk een esta aanvragen wilt voor Canada, kun je dat via deze pagina doen. Het was voor ons ook goed dat wij deze pagina even bekeken want wij zagen dat je hier een esta aanvragen voor Canada kunt wanneer je een tussenstop maakt in de VS. Dat was precies wat wij moesten gaan doen en wij hadden er nooit aan gedacht om een esta aanvragen te gaan voor Canada met een speciale vergunning om in de VS een tussenstop te mogen maken. Wij waren daarom ook maar wat blij dat wij deze site gevonden hebben en wij hebben besloten om via deze site de juiste papieren aan te vragen. Wij hebben even gekeken hoe wij dit het beste konden doen en welke termijn wij moesten aanhouden om de juiste papieren aan te vragen. Wij hebben uiteindelijk een procedure opgestart. Dit klinkt groter dan het was want het kwam er gewoon op neer dat wij onze gegevens hebben ingevuld en zo konden wij een esta aanvragen voor Canada. 

Hier kunt u snel een esta aanvragen voor Canada

Wij hebben uiteindelijk heel snel zaken kunnen doen toen wij via deze site een esta aanvragen gingen voor Canada. Het is in principe niet moeilijk om de juiste papieren aan te vragen, maar je moet er wel even op letten dat je de juiste papieren aanvraagt. Ik ben daarom blij dat wij deze site gevonden hebben omdat wij nu zorgeloos op vakantie kunnen gaan. 

Gaat u binnenkort ook op reis? 

Als u binnenkort ook op reis gaat, vergeet dan niet om even langs esta-aanvragen.com te gaan. U kunt hier namelijk:

  • Bekijken of u een esta nodig heeft 
  • Er een aanvragen als u er een nodig heeft
  • Altijd terecht met uw vragen over deze papieren 

Wij zijn blij dat wij deze site gevonden hebben omdat wij hier snel de juiste papieren konden regelen. Dat was heel handig omdat wij nu met een goed gevoel op vakantie kunnen gaan.                                    


Comments are closed.