Bedrijven en Bedrijfsleven

Waar kunt u het beste een warmtepomp kopen?

zondag, 11-8-2019  

Wij hebben vorig jaar ons huis helemaal laten verduurzamen omdat wij er helemaal gek van werden dat wij iedere maand zoveel geld moesten betalen aan onnozele kosten zoals elektriciteit en gas. Uiteraard konden wij deze posten ook niet zomaar opgeven en vandaar dat wij gekeken hebben of wij dan iets konden vinden waardoor wij veel minder geld kwijt zouden zijn aan deze kosten. Wij hebben toen besloten dat het de moeite waard zou zijn om ons huis te gaan verduurzamen. Wij hebben gekeken hoe wij dit het beste konden doen en een van de eerste dingen die wij gedaan hebben, is een warmtepomp kopen. Dat was eenvoudiger gezegd dan gedaan, want wij wisten helemaal niet waar wij een warmtepomp moesten kopen. Wij hebben daarom goed en lang gezocht naar een adres waar wij een goede warmtepomp kopen konden zonder dat wij daar meteen een vermogen voor moesten betalen. Wij hebben uiteindelijk gezien dat wij het best een keer contact konden opnemen met de mensen van thesunshinecompany.nl. Deze site heeft namelijk heel veel interessante mogelijkheden wanneer het gaat over duurzame energiebronnen en wij zagen dat je hier dus ook een goede warmtepomp kopen kunt. Wij hebben daarom gekeken of het mogelijk was om een keer met een van de mensen van dit bedrijf te praten over een warmtepomp kopen en over de installatie ervan. Wij hebben namelijk geen tot heel weinig verstand van het gebruik van zo’n pomp en hoe beter wij konden worden voorgelicht hoe beter het voor ons zou zijn. Wij hebben daarom even gekeken of wij via de site van thesunshinecompany.nl iemand aan de lijn konden krijgen die ons meer kon vertellen over het hoe en wat omtrent een warmtepomp kopen. Wij kregen een heel aardige medewerker aan de lijn die ons alles verteld heeft over wat wij allemaal moesten weten over een warmtepomp kopen. Wij waren heel blij om dit alles te horen en hoe langer wij over dit onderwerp gingen praten hoe meer wij besloten dat wij heel graag een warmtepomp wilden kopen. Wij hebben daarom ook al heel snel de opdracht aan dit bedrijf gegeven om bij ons een pomp te installeren want dit was onze kans om heel veel geld te besparen. 

Een warmtepomp kopen hoeft niet duur te zijn

Wij vonden het heel erg fijn om een warmtepomp te kopen bij de mensen van thesunshinecompany.nl omdat wij bij deze mensen namelijk voor een heel goede prijs geholpen konden worden. Dat was alles waar wij naar op zoek waren en dus zijn wij heel blij dat wij dit bedrijf hebben benaderd om ons te helpen. 

Wij besparen nu heel veel kosten

Sinds wij de warmtepomp in ons huis hebben, betalen wij heel veel minder voor onze vaste lasten. Dat bespaart ons echt heel veel geld en dus zijn wij heel tevreden over onze aankoop. Kortom:

  • Wij zijn heel tevreden over onze aankoop
  • Wij kunnen nu heel veel geld gaan besparen 
  • Wij zijn zeer tevreden over de goede service van dit bedrijf 

Wilt u ook graag duurzamer gaan leven? Kijk dan ook een keer op thesunshinecompany.nl.    


Comments are closed.