Bedrijven en Bedrijfsleven

Wat moet ik doen? Mijn Samsung Galaxy gaat niet meer aan

vrijdag, 20-9-2019  

Ik heb al jaren een telefoon van Samsung en dit bevalt mij heel erg goed. Ik vind dit namelijk een heel fijne telefoon en hij deed het tot voor kort altijd nog heel goed, dus er was voor mij geen enkele reden om op een andere telefoon over te stappen. Onlangs had ik namelijk een groot probleem. Mijn Samsung Galaxy gaat niet meer aan. Dat is een heel vervelend iets wat als je Samsung Galaxy niet meer aan gaat, kun je er helemaal niets meer mee. Ik ben daarom gaan kijken of het mogelijk was om iemand te vinden die mij kon helpen. Het is namelijk zo dat wanneer je Samsung Galaxy niet meer aan gaat, dat je er niets mee kunt. Uiteraard kun je altijd even een andere telefoon kopen en daar dan je simkaart in doen, maar het vervelende was dat er allerlei foto’s op mijn telefoon stonden die ik liever niet kwijt wilde. Ik ben daarom maar eens even op het internet gaan kijken naar wat ik het beste kon gaan doen. Ik heb toen gewoon maar even gegoogeld op ‘Samsung Galaxy gaat niet meer aan’ en toen heb ik gezien wat er allemaal aan mogelijkheden aangeboden werd. Ik heb toen gezien dat je het beste een keer kunt klikken op de eerste site die je te zien krijgt wanneer je gaat googelen op ‘Samsung Galaxy gaat niet meer aan’. Het is namelijk zo dat dit doorgaans de meest relevante site is en vandaar dat ik dus ben gaan kijken wie hoog in Google eindigde toen ik had gezocht op ‘Samsung Galaxy  gaat niet meer aan’. Ik heb toen gezien dat dit de site van gsmerz4u.nl was. Deze site heb ik met veel interesse doorgenomen en ik heb gezien dat je hier heel veel mogelijkheden krijgt aangeboden in het geval je Samsung Galaxy niet meer aan gaat. Ik heb gekeken wat zij nog allemaal konden doen om mijn telefoon en vooral mijn foto’s te redden, en ik was blij om te merken dat er nog heel veel mogelijkheden waren. Ik heb daarom meteen een afspraak met deze mensen gemaakt om mij te kunnen helpen. 

Mijn Samsung Galaxy gaat niet meer aan

Ik heb de mensen van gsmerz4u.nl gemaild en ik heb hen toen geschreven ‘mijn Samsung Galaxy gaat niet meer aan’. Zij hebben mij toen laten weten dat zij mij goed konden helpen. Ik kon kiezen om een keer langs te komen of om mijn telefoon op te sturen. Aangezien ik mijn telefoon niet lang wilde missen, ben ik even langsgegaan. Ik heb toen gezegd ‘mijn Samsung Galaxy gaat niet meer aan, kunt u mij helpen?’. Vervolgens hebben deze mensen mij heel goed weten te helpen en ik ben blij dat ik hen ingeschakeld heb. 

Mijn telefoon doet het weer 

Mijn telefoon is inmiddels door dit bedrijf onder handen genomen en ik kan u zeggen dat:

  • Alles het weer heel goed doet
  • Ik heel snel geholpen kon worden 
  • Ik voor een heel zacht prijsje geholpen ben 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van gsmerz4u.nl. 


Comments are closed.