Mens en gezondheid

Wat te doen aan die fronsrimpel?

zaterdag, 10-8-2019  

Zo tegen de 30 beginnen veel vrouwen een fronsrimpel te ontwikkelen op hun voorhoofd. Dit kunnen er zelfs meerdere zijn. Sterker nog, meestal hebben mensen twee of meerdere fronsrimpels op hun voorhoofd, die het meest zichtbaar zijn als ze fronsen, hard lachen of boos kijken. Het ligt er heel erg aan hoe sterk je mimiek is en hoe erg je de spieren in je voorhoofd gebruikt of je last krijgt van zo’n fronsrimpel of niet. Maar hoe dan ook is het fijn dat je er bij de Praktijk voor Injectables iets aan kunt laten doen. Veel mensen storen zich namelijk mateloos aan dit type rimpel, voornamelijk doordat hij iemand ouder doet lijken dan diegene werkelijk is. Of wellicht wil je er simpelweg graag iets aan laten doen omdat je er liever jonger uitziet dan je eigenlijk bent, ook dat is natuurlijk mogelijk. Het behandelen van deze voorhoofdrimpel is eigenlijk heel gemakkelijk, namelijk met injectables. Dit is het inspuiten van bepaalde werkzame stoffen die de huid liften of straktrekken. De Praktijk voor Injectables gebruikt hiervoor voornamelijk de volgende middelen:

  • Injectables met botox
  • Injectables met belotero
  • Injectables met juvéderm volbella
  • Injectables met soft surgery

Al deze stoffen hebben bewezen zeer effectief te zijn tegen rimpels en bovendien volledig veilig te zijn. Want de Praktijk voor Injectables werkt alleen met middelen die jouw fronsrimpel op een veilige manier straktrekken.

Hoe werkt botox bij een fronsrimpel?

Bij De Praktijk voor Injectables kun je terecht voor injectables met zowel botox als belotero, en allebei hebben ongeveer dezelfde werking. Maar hoe dan? Botox zorgt ervoor dat de spieren volledig ontspannen, er zit geen kracht meer in. Dit levert een heel gladde huid op omdat als je de spieren niet meer kunt aanspannen je ook niet kunt fronsen. Het lukt je simpelweg niet meer. De huid kan dan herstellen, word gladder en minder gerimpeld. Er kleeft wel een nadeel aan botox bij een fronsrimpel, namelijk dat het (relatief) kort werkt. Botox blijft enkele maanden in de huid zitten en wordt daarna afgebroken. Je zult een dergelijke behandeling tegen een fronsrimpel dus geregeld moeten herhalen om die strakke huid te behouden. Het voordeel is echter dat het zó goed werkt dat je rimpel vrijwel geheel verdwijnt, en dat willen we allemaal wel, niet?

Belotero filler injectable

Een filler met belofero in plaats van botox werkt net ietsje anders. Het wordt slechts oppervlakkig ingespoten en integreert erg goed met de huid. Hierdoor kan het relatief veel rimpels behandelen, maar werkt het wat minder goed bij de diepere fronsrimpel. Als je rimpel al wat langer bestaat en wat dieper ligt kun je dus beter voor botox kiezen. Als je er juist vroeg bij bent of jouw fronsrimpel is vrij oppervlakkig, dan kom je met een belotero filler al een heel eind. het mooie aan belotero is dat je vrijwel niet kunt zien dat je iets hebt laten doen. het resultaat is namelijk heel natuurlijk, iets wat bij botox niet altijd het geval is. Het nadeel echter van belotero is dat je meer kans hebt op blauwe plekken en het dus minder effectief is bij diepe rimpels. Welke het beste bij jou past vraag je het beste even aan de experts van de PraktijkvoorInjectables.nl


Comments are closed.