Mode en Kleding

Waterschoentjes

woensdag, 15-4-2015  

Als het warm weer is, dan wil uw kind natuurlijk niets liever dan op blote voeten lopen. U wilt zelf graag wel dat hij wat aan zijn voeten houdt, met oog op alle scherpe en gevaarlijke dingen die er op de grond kunnen liggen. Waterschoentjes zijn dan een goede tussenoplossing. Doordat ze licht zijn, krijgen de kinderen haast het gevoel dat ze niets aan hun voeten hebben, terwijl ze wel goed beschermd worden door de stevige zooltjes. Voor heel veel verschillende situaties zijn waterschoentjes dan ook echt ideaal. Zo zijn ze bijvoorbeeld een heel goede oplossing voor als u naar het zwembad gaat met uw kleine. Iedereen weet dat de tegelvloeren van zwembaden erg glad zijn en daarom loopt u daar dan ook altijd heel erg voorzichtig, zodat u niet uitglijdt en u bezeert. Voor kleine kindjes ligt dit natuurlijk anders, zij zijn nog niet in staat om de risico’s zelf in te schatten en hun snelheid aan te passen. De allerkleinsten staan ook gewoon nog niet zo stevig op hun benen, waardoor het niet uitglijden hoe dan ook al een moeilijke taak is. Voor deze situatie zijn waterschoentjes echt ideaal. Doordat ze stroeve zooltjes hebben, zullen de kleintjes niet zomaar uit kunnen glijden. En doordat de waterschoentjes geschikt zijn voor het gebruik in water, kunnen ze er gewoon mee in het water gaan ravotten of, als ze wat groter zijn, zwemmen. Zo zijn ze toch in staat om lekker hun gang te gaan in het zwembad, zonder dat ze steeds uitglijden en zich bezeren. Voor u als ouders is dit ook fijn, het betekent immers dat u uw kindje niet steeds hoeft te waarschuwen om voorzichtig te lopen en bovendien is de kans dat er ongelukken gebeuren zo klein mogelijk. Het dragen van waterschoentjes in het zwembad is dus echt een ideale oplossing.

Waterschoentjes voor op vakantie

Het dragen van waterschoentjes is dus ideaal voor in het zwembad, maar het is echt voor nog veel meer verschillende situaties een uitkomst. Gaat u bijvoorbeeld op vakantie naar een land waar de zon veel en fel schijnt, dan zult u zelf uit ervaring weten dat het zand van het strand dan ook ontzettend heet kan worden. Er met blote voeten overheen lopen, kan dan erg vervelend zijn. Met waterschoentjes hebt u ook dan weer een ideale oplossing. Zo kan uw kind over het strand lopen zonder de voetjes te verbranden en tegelijkertijd ook nog in het water spelen. Ideaal dus voor een echte strandvakantie. Ook kan het natuurlijk zo zijn dat een strand niet alleen bestaat uit zand, maar dat er bijvoorbeeld veel schelpen liggen. Hoewel het zoeken van schelpen natuurlijk heel erg leuk is, kunnen gebroken exemplaren ook voor venijnige wonden zorgen. Ook dan is het dragen van waterschoentjes een goede oplossing, dit zorgt ervoor dat uw kindjes hun voeten niet zomaar open kunnen halen aan de scherpe randen van gebroken schelpen. Dan zijn er natuurlijk ook nog stranden die voor een groot deel uit kiezels bestaan, waar het gewoon niet prettig is om met blote voeten te lopen. U kunt uw kleintje dan natuurlijk gewone schoenen aantrekken, maar dan neemt u de mogelijkheid weg even in het water te kunnen stappen. Ook dan zijn waterschoentjes dus weer aan te raden om te gebruiken. Natuurlijk zijn er nog wel meer situaties te bedenken waarin het dragen van waterschoentjes echt ideaal is, bijvoorbeeld als er zomers bij warm weer in de tuin gespeeld gaat worden met water, door deze speciale schoentjes kan er dan ook gewoon over de tegels of over het grind gerend worden. Ze zijn dus echt voor heel veel situaties echt heel goed geschikt:

  • in het zwembad
  • op heet zand
  • op een strand met kiezels of schelpen
  • in een tuin waar ook veel grind of tegels liggen

Hippe kledingstukken

Veel mensen hebben bij waterschoentjes nog een beeld van suffe, lelijke schoenen met een erg plastic uiterlijk. Dit is echter allang niet meer het geval. De huidige exemplaren zien er heel hip en vlot uit, ze zijn zelfs modieus te noemen. Bovendien worden ze niet meer gewoon van plastic gemaakt, maar van materialen die erg comfortabel zijn. Hierdoor wordt het een stuk aantrekkelijker om ze te gebruiken en zijn waterschoentjes niet langer een straf om te dragen. Waar vindt u nu deze hippe waterschoentjes? Bij Stoere Kindjes hebben ze een ruime keus op dit gebied. U vindt daar exemplaren in de vrolijkste kleuren en sommige hebben zelfs ook nog leuke prints er op staan. Zo wordt het natuurlijk nog een stuk aantrekkelijker om ze te dragen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een mooi stippenpatroon of vrolijke bloemetjes. Of wat dacht u van een print met haaien, vissen of piraten? Dat is natuurlijk ook ontzettend leuk. Alle waterschoentjes die zij in hun assortiment hebben, passen bovendien erg goed bij de UV-kleding die zij ook in hun collectie hebben opgenomen. Deze speciale kledingstukken zijn natuurlijk ideaal voor warme dagen, zodat uw kindje goed beschermd is tegen de zon. Dit zijn natuurlijk ook precies de dagen waarop deze schoentjes gedragen worden, dus het is erg fijn dat ze goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo kunt u voor uw kleintjes dus een mooie zomerse outfit bij hen aanschaffen, die er niet alleen leuk uitziet maar hen ook nog eens goed beschermd. Voor waterschoentjes en andere producten voor kinderen gaat u dus naar de webwinkel van Stoere Kindjes.


Comments are closed.