Vakantie en Recreatie

Zoekt u een leuke camping met animatie?

zondag, 1-9-2019  

Wij gaan ieder jaar op vakantie en het liefst gaan wij kamperen. Wij vinden het heel leuk om in een tent te slapen, maar omdat wij de afgelopen jaren kinderen hebben gekregen hebben wij vaak voor een bungalow gekozen omdat dit net even comfortabeler is dan in een tent te liggen. De kinderen zijn nu echter groter geworden en wij durven het nu wel aan om met ze in een tent te gaan liggen. Wij hebben daarom gekeken of er ergens een leuke camping met animatie te vinden was. Wij hadden namelijk meteen in de gaten dat wij naar een camping met animatie moesten gaan omdat onze kinderen zich anders waarschijnlijk sneller zouden gaan vervelen. Wij hebben daarom gezocht of er ergens in Nederland een leuke camping met animatie te vinden was. Ik heb toen gezien dat wij het beste maar eens even op het internet konden gaan zoeken want door bij vrienden en bekenden te gaan vragen, werden wij ook niet veel wijzer. Wij hebben daarom maar even simpelweg gegoogeld op ‘camping met animatie’ en wij kregen toen redelijk veel resultaten te zien. Wij hebben deze resultaten doorgenomen en wij hebben toen gezien dat Camping de Berken heel goede recensies had gekregen. Daar wilden wij dus graag wat meer over weten en wij hebben toen de site campingdeberken.nl goed doorgenomen. Wij wilden namelijk zeker weten dat wij niet naar een saaie camping zouden gaan en wij hebben daarom goed bekeken wat wij allemaal aan vermaak op deze camping kregen aangeboden. Wij hadden meteen een goede indruk van deze camping met animatie en het was voor ons dan ook al heel snel duidelijk dat wij graag naar deze camping op vakantie wilden gaan. Wij hebben daarom al heel snel een keer met de mensen van deze camping met animatie gebeld om te achterhalen of zij deze zomer nog een plaatsje vrij hadden. Dat bleek het geval te zijn en dus hebben wij meteen een reservering gemaakt. Wij zijn blij dat wij dit gedaan hebben want wij hebben uiteindelijk een topvakantie gehad op deze camping met animatie. 

Deze camping met animatie is een groot succes geweest!

Wij hebben de vakantie op deze camping met animatie inmiddels achter de rug en ik kan u zeggen dat wij een topvakantie hebben gehad. Wij hebben echt heel erg genoten en wij zijn blij dat wij naar deze camping met animatie zijn gegaan. Onze kinderen hebben zich geen seconde verveeld en wij als ouders zijn ook heel erg lekker tot rust gekomen. Wij zouden deze camping met animatie volgend jaar daarom graag nog een keer willen bezoeken. 

Wij komen volgend jaar weer!

Wij hebben genoten van onze vakantie op deze mooie camping en wij hebben daarom meteen voor volgend jaar geboekt omdat:

  • onze kinderen hier heerlijk gespeeld hebben 
  • de camping heel goed verzorgd was 
  • wij niet veel voor onze kampeerplek hoefden te betalen 

Wij kunnen u aanraden om ook een keer naar de site van campingdeberken.nl te gaan kijken. U zult zien dat u hier heel veel mogelijkheden krijgt aangeboden waar u geen ‘nee’ tegen kunt zeggen. Lees meer…


Comments are closed.